Els socis del Barça sol·liciten en massa el vot per correu

S'han enregistrat fins a 4.117 peticions

Per primera vegada a la història i causa de la pandèmia del coronavirus, el Futbol Club Barcelona ha autoritzat la modalitat del vot per correu per poder participar de les eleccions a la presidència del Barça sense que els socis s’hagin de desplaçar. L’objectiu d’aquesta mesura és limitar els desplaçaments i, com a conseqüència, reduir el risc de contagi i evitar conflictes amb les restriccions de mobilitat que mana la Generalitat de Catalunya.

En el primer dia en el qual els socis han pogut sol·licitar el vot per correu, divendres 29 de gener, hi ha hagut una allau de peticions. Concretament, fins a 4.117. Això suposa, gairebé, un 3% de la massa total dels socis i un 4% del cens electoral. Cal recordar que es podrà demanar el vot per correu fins al dia 9 de febrer.

Les eleccions a la presidència del Barça se celebraran el diumenge 7 de març. El club ha habilitat fins a sis seus on poder anar a votar, també per reduir els desplaçaments. Al Camp Nou, s’hi sumen delegacions a Lleida, Tarragona, Girona, Tortosa i Andorra la Vella.

Més informació

Nou comentari