Món Esport
El sobrenom més viral de Messi que triomfa gràcies a Puyal
  • CA

Leo Messi ha rebut incomptables sobrenoms al llarg de la seva gran carrera. Una trajectòria com la de l’estrella argentina obliga a buscar adjectius i maneres de referir-s’hi constantment. El més nou arriba des de l’Argentina, i té l’origen en una narració de Joaquim Maria Puyal. Ankara Messi és el nom viral que triomfa a sud-amèrica després que l’humorista Lucas Rodríguez el comencés a utilitzar.

El sobrenom té l’origen en una narració que Puyal va fer fa 14 anys, quan Messi va emular Maradona i va marcar un gol estratosfèric després de deixar enrere tota la defensa del Getafe. En aquella ocasió, el mític comentarista català va repetir diverses vegades la frase “Encara Messi, encara Messi”, cosa que va cridar l’atenció de l’streamer argentí, Lucas Rodríguez, que va començar a anomenar Ankara al 10 del Barça. A partir de llavors, el sobrenom es va fer viral i ha esdevingut tendència a l’Argentina.

De fet, les cerques de la paraula Ankara a Google es van disparar el dia que la selecció albiceleste s’enfrontava a Bolívia. Fins i tot la Lliga Professional del país va adoptar aquest nou nom de l’estrella blaugrana, que actualment no té contracte amb cap equip després que el seu vincle amb el Barça expirés el 30 de juny. Messi està disputant la Copa Amèrica amb la seva selecció, i el Barça segueix pendent de tancar la seva renovació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa