Món Esport
Sis dies de festa per als jugadors del Barça abans de preparar la Champions
  • CA

Uns dies de desconnexió abans de la tempesta. Quique Setién ha donat sis dies de festa a la plantilla del Barça després d’acabar la Lliga. Els futbolistes culers han dut a terme aquest dimarts l’última sessió d’entrenament de la setmana i tindran una setmana per descansar i preparar-se, mentalment i física, de cara a les eliminatòries de la Champions League, que es disputaran durant el mes d’agost.

La intenció inicial de l’entrenador càntabre era que el seu equip tornés a la feina dilluns vinent, 27 de juliol. La bona resposta dels jugadors a Vitòria per acomiadar la Lliga, però, ha canviat els seus plans i l’equip tornarà a la feina el pròxim dimarts a les 09.30 hores. Serà llavors quan els culers centraran tots els seus sentits en la visita del Nàpols al Camp Nou, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i prevista per al 8 d’agost a les 21.00 hores.

Segons ha informat el Barça, en la darrera sessió abans d’agafar vacances hi han participat Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araujo. Cal recordar que els dos primers no s’incorporaran a la disciplina del filial per disputar el play-off d’ascens a Segona; Setién els vol tenir en perfectes condicions i no té cap mena d’intenció d’assumir riscos. Sí que ho farà el central, que aquest mateix dimarts ja viatjarà cap a Andalusia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa