Món Esport
Simeone: “Segueixo pensant que el Barça és el millor equip del món”
  • CA
Simeone, durant la roda de premsa prèvia a l'Atlètic de Madrid-Barça.
Simeone, durant la roda de premsa prèvia a l’Atlètic de Madrid-Barça. | EFE

Diego Pablo Simeone sap millor que ningú el que significa enfrontar-se al Barça. L’entrenador de l’Atlètic de Madrid les ha viscut de tots colors contra el conjunt blaugrana, i en la prèvia del partit d’aquest dissabte al Wanda Metropolitano, no ha dubtat a desfer-se en elogis cap als d’Ernesto Valverde.

 

“Sempre ens ha costat molt guanyar el Barça. Sempre ha estat el millor equip del món més enllà de no haver tingut continuïtat a Europa. Els seus registres a Espanya són increïbles. Contra ells ens ha anat millor a la Champions, però això no vol dir res. Demà tindrem una nova oportunitat. Sortirem amb energia, entusiasme i la paraula ‘oportunitat’, que sempre és tan important en el futbol”, ha declarat Simeone, que té més o menys clara la fórmula de superar els culers: “Tenen registres diferents en funció de qui juga. Sempre acostumen a jugar els mateixos, però intentarem portar el partit on creiem que els podem fer mal”.

 

Qüestionat per la possibilitat que Rodrigo sigui el successor de Busquets a Espanya, Simeone ha opinat que el seu jugador “està en un creixement continu, necessita millorar en moltes situacions, però té un futur enorme”. “Busquets és, sense cap mena de dubte, el millor del Barça per controlar, buscar transicions i donar equilibri a l’equip. Ja li ho vaig dir a Guardiola fa temps”, ha sentenciat sobre l’assumpte. Sempre sincer, l’argentí ha reconegut que ja ha començat a parlar de la seva renovació amb el club matalasser, tot i que encara “no hi ha res” i “tot el que s’ha comentat és mentida”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa