Els socis aproven els pressupostos del club | Jordi Borràs

Els 679 milions d’euros de pressupost de l’exercici passat es veurà incrementat a aquest període. El Barça ha presentat un pressupost de 695 milions, xifra rècord al món del futbol. Els números han estat aprovats amb 771 vots a favor, 45 en contra i 46 en blanc. 

 

  

 

 

“Hem fet el pressupost més alt de la història del futbol”, ha assegurat Òscar Grau. El pressupost preveu 21 milions d’euros en beneficis, i el repte pendent és rebaixar la massa salarial, al llindar del 70%, límit recomenable per tenir uns comptes sanejats. 

 

El Barça és el club de futbol amb més ingressos del món, i la intenció és seguir creixent a partir de la comercialització mundial de la marca Barça. Ha reivindicat la junta la creació de l’oficina de Nova York i de Hong Kong, ja que ajuda a internacionalitzar el club blaugrana.

 

El regulador EBITDA del club a l’exercici 2016-2017 estarà en 2,25 (120 milions) tal com preveuen els estatuts. El deute serà de 250 milions. Cal recordar que les obres del Camp Nou no començaran fins que el deute rebaixi fins als 200. “No les començarem aquest exercici”, assegura Monje, tot i que les obres estan previstes per aquest estiu.

 

L’exercici acabarà el 30 de juny, per tant, a partir del juliol, si el deute és inferior a 200 milions, les obres podran començar sense cap mena de problemes.

 

Tancament exercici 2015-2016

 

Susana Monje ha aixecat el tancament de l’exercici 2015-2016 sense cap mena de problemes. La vicepresidenta econòmica del club ha presentat 679 milions de pressupost i 29 milions de benefici, aprovats per 794 vots a favor, 36 en contra i 29 en blanc.  “Per primer cop, el Barça és el primer club esportiu del món en ingressos”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa