Món Esport
“Si mantenim l’actitud de San Mamés guanyarem títols”
  • CA

 

Luis Enrique està satisfet amb el paper del seu equip a Bilbao. “L’actitud de San Mamés és la línia a seguir durant tota la temporada”, ha exclamat el tècnic asturià. “He vist millor que mai la pressió alta, els moviments entre línies… vam sortir a la segona part de manera espectacular en una situació complicada”, ha argumentat.

“Si seguim així, estic segur que guanyarem coses”, ha pronosticat l’entrenador blaugrana, que considera que el seu plantejament demà contra el Villarreal no ha de dependre de la derrota a Bilbao. “Sabem el nivell que té el Villarreal. Fran Escribà fa un gran treball perquè ha mantingut el que el Villarreal ve sent aquests darrers anys”, ha opinat.

 

“Són un equip ofensiu però rocós, costarà però anem amb l’obligació de guanyar els tres punts” ha acceptat Luis Enrique, que tot i parlar de “necessitat”, creu que tenen marge de reacció: “No hi haurà cap equip que guanyi tots els partits d’aquí al final. Però guanyar és l’única manera que tenim de pressionar al rival“. “Els jugadors són conscients de la responsabilitat que tenim a aquests partits”, ha desvelat, tot repetint que està “satisfet del rendiment de l’equip a San Mamés”. 

Perills del Villarreal

“És evident que és una de les sortides més complicades però el futbol és capritxós”. El pla que jo tinc és independent del que va passar a Bilbao”.

“Tenir una pèrdua significa risc, perquè els nostres jugadors juguen oberts. Però tots els apartats del joc tenen els seus problemes: la pressió alta i els rivals tancats. No és que un equip per fer quelcom aconsegueixi un bon resultat. Hi intervenen molts factors”.

“El Villarreal no ens regalarà la pilota. Quan pressionem és complicat que els equips rivals facin cinc o sis passades i ells ens les faran. Serà important dominar les àrees i tenir la possessió de la pilota”.
 

Polèmica arbitral 

“No tinc res a comentar sobre l’agressió d’Aduriz però estic a favor de facilitar la vida a l’àrbitre i afavorir l’espectacle”. 

“A la segona part vam donar una lliçó sobre com s’ha de comportar un futbolista sobre el terreny de joc, és normal els moments d’escalfor durant el partit”.

“Sempre he sigut molt cautelós amb els àrbitres. Els hem d’ajudar, és una decisió complicadíssima i que s’ha de prendre en fraccions de segon”.
 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa