Món Esport
“Si deixo el Barça no és per anar a un altre equip, necessito descansar”
  • CA

Resten vuit jornades pel final del campionat de Lliga i el més calent és a l’aigüera. El Barça rep, aquest dimecres, un Sevilla en retrocés després de la gran actuació en les primeres vint-i-cinc jornades de Lliga i sumant cinc partits consecutius sense guanyar. Tot i això, Luis Enrique no creu que “tingui importància. Tots arribem necessitats de punts per aconseguir els objectius marcats”.

El tècnic blaugrana ha explicat aquest migdia, en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament del Camp Nou, que deixa el Barça per una qüestió purament de descans i ha reiterat no tenir cap intenció de signar amb cap altre club. “Si deixo el Barça, casa meva, tenint una gran relació amb els jugadors i l’staff, no és per anar a un altre equip. Necessito un descans, no tinc pensar en anar a cap altre lloc. On estaré millor que aquí?”, ha manifestat.

 

El seu company a l’equip tècnic, Juan Carlos Unzué, és un dels candidats a substituir l’asturià a la banqueta. Luis Enrique, però, prefereix no pronunciar-se sobre els rumors: “L’única manera de no interferir en aquest tema és no opinar. Quan es produeixi, si encara sóc per aquí, donaré la meva opinió.”

Aquestes són les reflexions més interessants de la roda de premsa de Luis Enrique:

 

Apostes il·legals en el futbol

“És un tema delicat que s’ha de tractar amb serietat, perquè en altre països ja hem vist aquest tipus de situacions desagradables. És una situació que li passa a l’Eldenc, el Barça B no hi té res a veure, és una de les víctimes del xantatge. Em sembla molt bé que estigui perseguit i que s’allunyi del futbol professional o amateur.”

 

L’horari del Barça-Sevilla

“És una realitat, segurament no és el millor horari perquè els aficionats puguin venir. Però així és el calendari i espero que comptem amb el màxim recolzament, perquè qualsevol ajuda és benvinguda i rebuda. El recolzament de l’afició és clau de cara a aconseguir els nostres objectius.”

 

Iniesta al 100%

“És bàsic disposar de tots els jugadors en la seva millor versió. Andrés ha tingut especialment mala fortuna, perquè va tenir dos traumatismes. Amb nou partits en un mes intentarem generar els millors moments perquè pugui participar. Ja està totalment recuperat i entrenant a un nivell únic. És una garantia poder comptar amb ell.”

 

El descans de Messi

“Nosaltres estem en contínua cerca de controlar els temps de competició de cada jugador. En el cas de Leo, ha estat per la sanció i està entrenant al més alt nivell. El calendari ja està suficientment carregat. Valorem de manera molt positiva aquest mini descans i ja tenim ganes de veure’l al terreny de joc.”

 

La feina de Luis Suárez

“Ens aporta molt més que gol. La grandesa d’aquests jugadors és que adapten les condicions individuals en benefici del col·lectiu. És el primer en iniciar la pressió, el rendiment defensiu i l’actitud són bàsiques. El caràcter genera competitivitat en els companys. És vital en nosaltres.”

 

Nivell de Rakitic

“Rakitic és un jugador excepcional, amb moltíssimes coses en aspectes ofensiu i defensiu d’autèntic líder i crack en molts equips i amb una mentalitat que el fa disputar molts minuts la Barça. I disputar molts minuts al Barça significa que ets de nivell top.”

 

La lesió de Rafinha

“En 48 hores sabrem alguna cosa més.”

 

El 3-4-3 sense Rafinha i Arda

“El puc mantenir perfectament. És evident que canvia el rol, però tinc diferents opcions que no comentaré per no donar pistes.”

 

La Juventus i el seu partit a Nàpols

“He pogut veure part del partit i el què m’estranya és el tema de les crítiques. A Itàlia critiqueu? No, què va. La Juve es va avançar amb un gran gol de Khedira i a partir d’allà no va poder prendre-li la pilota al Nàpols, que té una idea de joc molt atractiva. La Juventus és un equip temible amb i sense pilota.”

 

Tàndem amb Monchi?

“Crec que Monchi no té pensat anar a l’Escalerona a l’estiu, que és el meu planning. Treballarà segur. I si no treballa, el convidarem a beure un culet de sidra.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa