Món Esport
Tot el que necessites saber de l’últim partit de l’any del Barça
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona encara no pot marxar de vacances de Nadal, com han fet la gran majoria de conjunts de la Lliga Santander, perquè té un darrer compromís, ajornat des de principis de temporada, contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Així doncs, el Barça de Xavi Hernández tindrà un darrer test abans d’encarar el 2022 que ajudarà a determinar l’estat de forma de l’equip. Si es repeteixen les sensacions que es van viure contra l’Elx al Camp Nou i no hi ha errades individuals, els blaugranes gaudiran molt més de les festes. En canvi, si els culers tornen a fer un pas enrere o tornen a mostrar debilitats, el regust serà amarg i es tornarà a posar de manifest que queda molta feina per fer.

El rival

El rival, el Sevilla, és un d’aquells que ajuda a calibrar el nivell real d’un equip. No seria el mateix guanyar contra el conjunt andalús, segon classificat i únic perseguidor del Reial Madrid a la Lliga, que haver-ho fet contra l’Elx, amb tots els respectes per als valencians. Malgrat els resultats dubtosos a la Champions, els de Julen Lopetegui poden ser considerats un dels conjunts top d’Europa i, en aquests moments, es troben un o dos esglaons per sobre del Barça. D’aquesta manera, els blaugranes no són favorits per endur-se el duel, cosa que convertiria la victòria en quelcom molt més especial.

L’alineació

Amb l’equip encara plagat de lesions, Xavi haurà de tornar a fer invents a l’onze inicial, però si li surten com li van sortir contra l’Elx, encara rai. En la convocatòria no hi ha cap novetat destacada, només el retorn de Gerard Piqué, que estava sancionat en el darrer partit, i Ilias Akhomach, del filial. Del B, tornen a ser-hi Álvaro Sanz, que encara no ha debutat amb el primer equip, i Ferran Jutglà, que va il·lusionar d’allò més els culers amb la seva darrera actuació. Les baixes continuen sent molt destacades, amb noms tan rellevants com els d’Ansu Fati, Pedri González o Memphis Depay. Per tot això, l’alineació de mínims de Xavi hauria de ser alguna cosa semblant a la següent: Ter Stegen; Araujo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Gavi; Dembélé, Jutglà, Abde.

Imagen

Horari i TV

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Sevilla Futbol Club, corresponent a la quarta jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 21 de desembre a l’Estadi Sánchez Pizjuán a les 21:30h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un partit | Europa Press
Xavi insisteix en la crítica al model del Barça dels últims anys
Notícia: Xavi insisteix en la crítica al model del Barça dels últims anys
Comparteix
"Comencem a entendre l'estil i el joc, però serà molt complicat", avisa abans del partit contra el Sevilla
Xavi Hernández, a Munic | Europa Press
Ferran i Cavani, els dos fitxatges d’hivern del Barça
Notícia: Ferran i Cavani, els dos fitxatges d’hivern del Barça
Comparteix
Tots dos noms ja haurien rebut l'aprovació de Xavi Hernández

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa