Món Esport
Setién, sobre el sorteig de la Champions poc benèvol amb el Barça: “Només em preocupa el Nàpols”
  • CA

El Barça ha conegut aquest divendres que, en cas que elimini el Nàpols als vuitens de la Champions, s’haurà de jugar un lloc a les semifinals contra el Chelsea o el Bayern de Munic. A més, els blaugrana hauran de superar el Manchester City, el Reial Madrid, la Juventus o l’Olympique de Lió si volen segellar el passi a la final. El sorteig, no cal dir-ho, no ha estat gens benèvol amb els culers. Quique Setién, no obstant això, no ha volgut mirar més enllà de la tornada dels vuitens en la roda de premsa prèvia a la visita al Valladolid

“És important que ens centrem amb el Nàpols. Jugarem al Camp Nou i això, segons el meu parer, és just, ja que vam jugar l’anada allà. Ens agradaria jugar amb públic a les grades, però ens hem d’adaptar a les circumstàncies. Encara que ja sabem el camí fins a la final, és important que focalitzem l’atenció en la nostra feina”, ha opinat el tècnic càntabre, que ha revelat que el Barça es planteja la possibilitat de realitzar amistosos per preparar el retorn de la màxima competició continental entre clubs.

No sabem si ens beneficiarà o ens perjudicarà estar vint dies sense jugar abans de la Champions. Després de tants partits, un petit descans ens anirà bé. Potser juguem algun amistós entre nosaltres o contra algun equip que ens pugui cobrir aquesta necessitat”, han estat les paraules de Setién al respecte. A més, entre altres aspectes relacionats amb l’actualitat, l’entrenador blaugrana s’ha mostrat poc optimista amb l’estat de Samuel Umtiti: “Està en un procés una mica més agut del seu problema. No et puc dir quan tornarà. No ho sap ni ell ni els doctors”.

Les declaracions de Setién prèvies al Valladolid-Barça

El sorteig de la Champions, poc benèvol amb el Barça: “És important que ens centrem amb el Nàpols. Jugarem al Camp Nou i això, segons el meu parer, és just, ja que vam jugar l’anada allà. Ens agradaria jugar amb públic a les grades, però ens hem d’adaptar a les circumstàncies. Encara que ja sabem el camí fins a la final, és important que focalitzem l’atenció en la nostra feina”.

La baixa d’Arthur: “Ell s’està entrenant bé i la seva implicació no ha canviat. És un fet puntual, la setmana vinent estarà amb nosaltres”.

De Jong encara no té l’alta mèdica: “Ha estat a punt d’arribar a temps, però hem preferit no arriscar. Les sensacions són bones, però volem que siguin excel·lents”.

L’aturada de 20 dies abans de jugar la Champions: “No sabem si ens beneficiarà o ens perjudicarà. Després de tants partits, un petit descans ens anirà bé. Potser juguem algun amistós entre nosaltres o contra algun equip que ens pugui cobrir aquesta necessitat”.

Tots els partits són importants: “És possible que arribem a l’últim partit amb opcions de guanyar la Lliga. Espero que sigui així”.

Sergi Roberto, d’interior i de lateral: “És tan versàtil que pot jugar a qualsevol posició i jugar bé. Per als entrenadors és un gran punt a favor comptar amb ell, ja que pot cobrir moltes posicions. A mi m’agrada en totes, si no, no el posaria”.

Futbolistes apercebuts: “No penso en les sancions. No m’agradaria que arribessin totes de cop, ja que això provocaria que utilitzéssim més jugadors del filial, que ha de jugar el play-off d’ascens”.

La lesió d’Umtiti: “Està en un procés una mica més agut del seu problema. No et puc dir quan tornarà. No ho sap ni ell ni els doctors”.

Griezmann, un jugador extraordinari: “És possible que el canvi de sistema l’hagi beneficiat, però estic convençut que és un jugador extraordinari que pot rendir a un gran nivell en qualsevol posició. Jo ja estava content amb el seu rendiment, ara sembla que us ha convençut a tots pel seu partit a Vila-real”.

Què li falta a l’equip?: “El punt d’inspiració que vam tenir a Vila-real i l’eficàcia en atac. Hi ha hagut molts partits en què hem començat bé però després se’ns ha complicat la cosa perquè no hem estat encertats”.

Matheus Fernandes: “El vaig veure abans d’ahir en un partit del filial, és un bon futbolista. Prendrem decisions en funció de la informació que tinguem. No hi ha res clar”.

Creu que el Madrid punxarà?: “Al futbol pot passar de tot, però hem de centrar-nos en nosaltres i en el partit de demà contra el Valladolid. Després no ens quedarà una altra opció que esperar”.

Estat dels seus jugadors: “L’equip està bé físicament. Les dades objectives que tenim no indiquen que l’equip estigui cansat per molt que durant la segona part contra l’Espanyol hi hagués aquesta sensació”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa