Leo Messi va protagonitzar unes declaracions en acabar el partit davant Osasuna al Camp Nou que semblaven indicar que les hores de Quique Setién, un entrenador que no té bona sintonia amb les vaques sagrades de l’equip, estaven comptades. “Ho estem fent molt malament des del gener”, va dir el capità del Barça referint-se a l’etapa de Setién a la banqueta, un cop va ser oficial que el Reial Madrid era campió de Lliga. Malgrat tot, després d’una reunió entre el tècnic càntabre i el president del club, Josep Maria Bartomeu, les coses haurien pres un to menys extrem, molt més gris i confús.

Segons han informat mitjans que han tingut accés al contingut d’aquesta trobada, Bartomeu seguiria confiant en Setién, a qui li hauria demanat un canvi d’actitud notori durant aquestes setmanes de preparació per la Champions. Cal recordar que Messi va dir que amb el que estan fent ara “no els dona” ni per superar l’eliminatòria davant el Nàpols, on ja compten amb l’avantatge d’haver tret un empat a un gol a l’estadi italià. Així, el president no estaria buscant cap relleu i voldria que el de Santander acabés la temporada dirigint el conjunt blaugrana.

L’equip tindrà cinc dies de vacances després del partit contra l’Alabès a Vitoria-Gasteiz, una cita de tràmit que només pot servir per certificar el Pitxitxi de Messi. A partir d’aquí, Setién hauria comunicat a Bartomeu que se sent capacitat per canviar la situació dels seus futbolistes i que treballarà per poder fer un paper digne a la Champions. Així, el de Santander hauria de ser l’entrenador del Barça el dia 8 d’agost, quan es jugarà la tornada dels vuitens de final de la competició europea al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa