Món Esport
Setién: “Començar així és un gran estímul de cara al futur”
  • CA

Quique Setién s’ha mostrat d’allò més satisfet amb el partit del Barça contra el Mallorca. El conjunt blaugrana ha tornat a competir i ha ofert molt bones sensacions, quelcom que el tècnic càntabre ha celebrat. “El resultat ens dona confiança. Estic content, començar així és un estímul enorme de cara al futur”, ha declarat en la roda de premsa telemàtica posterior a l’enfrontament. “Hem vist moltes coses de les que intentarem fer sempre. Estic molt satisfet amb moltes de les coses que han passat al terreny de joc”, ha afegit.

L’entrenador blaugrana ha celebrat les actuacions de Luis Suárez i Ronald Araújo. “Veure Luis Suárez al camp ha estat molt satisfactori. Ha estat a molt bon nivell, ha fet quatre o cinc jugades molt bones. És una gran notícia per a nosaltres el seu retorn. El que ha fet ha estat important, per a ell i per a nosaltres”, ha dit sobre el primer, mentre que en relació amb el central del filial ha opinat que “ha fet un partit superb”. “L’hem compromès molt posant-lo a l’esquerra i ha respost molt bé. Pot estar orgullós del partit que ha fet”, ha sentenciat

Les declaracions de Setién posteriors al Mallorca-Barça

Satisfet amb el retorn del Barça a la competició: “Hem vist moltes coses de les que intentarem fer sempre. És cert que hem donat una mica de vida al Mallorca en alguns moments, quan han sortit bé de la nostra pressió, però estic molt satisfet amb moltes de les coses que han passat al terreny de joc”.

Un resultat que dona confiança: “És una situació molt diferent. Ens ha faltat una mica de subtilesa amb la pilota en alguns trams, però crec que això ho anirem millorant. El resultat ens dona confiança. Estic content, començar així és un estímul enorme de cara al futur”.

Un retorn molt esperat: “Veure Luis Suárez al camp ha estat molt satisfactori. Ha estat a molt bon nivell, ha fet quatre o cinc jugades molt bones. És una gran notícia per a nosaltres el seu retorn. El que ha fet ha estat important, per a ell i per a nosaltres”.

Araújo aprova l’examen: “Ronald ha fet un partit superb. L’hem compromès molt posant-lo a l’esquerra i ha respost molt bé. Ha fet el que li hem demanat i ha resolt totes les accions amb solvència. Pot estar orgullós del partit que ha fet”.

La possibilitat de fer cinc canvis, clau: “Tots els jugadors saben que han d’estar concentrats perquè poden entrar en qualsevol moment. Volem que estiguin frescos a l’hora de començar els partits. Si utilitzem bé els cinc canvis, ens ajudarà molt”.

Partits a porta tancada: “El públic influeix a favor i en contra. La realitat és que, una vegada comença el partit, estàs tan atent al joc que no sents res. No sabria dir la influència de jugar sense afeccionats. Al Camp Nou, trobarem a faltar els nostres seguidors”.

El rendiment d’Arturo Vidal: “De fonamentals ho són tots. Avui hem decidit que jugui aquest equip però el dimarts optarem per un altre. Tenim una plantilla molt competitiva i utilitzarem tots els jugadors que tenim. Arturo Vidal ens ha aportat esforç i físic a més del gol. Quan ha vist la targeta groga, hem decidit canviar-lo perquè no volia quedar-me amb un home menys”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa