Món Esport
Setién: “No sé si seré l’entrenador per la Champions”
  • CA

El futur més immediat de l’actual entrenador del Barça, Quique Setién, sembla estar lluny del Camp Nou. El tècnic càntabre va agafar un equip moralment enfonsat, però líder de la Lliga, i l’ha dut a perdre la competició, amb set punts de desavantatge respecte al Reial Madrid, i amb un partit encara per disputar-se. És cert que els seus jugadors no han reaccionat, però la imatge del conjunt blaugrana ha anat empitjorant per moments. En acabar el fatídic partit davant l’Osasuna, Messi ha exigit canvis i en roda de premsa, Setién ha reconegut: “No sé si seré l’entrenador del Barça per la Champions”.

La situació del club i del tècnic culer és límit. Tot i això, el càntabre ha insistit en no rendir-se i ha demanat entrega per la competició europea: “Jo no ho tiraria tot a terra, també estem fent algunes coses bé. Tenim una aturada de molts dies per refer-nos i afrontar la Champions amb la màxima energia”. Ha reconegut però, que està d’acord amb Messi i que s’han de canviar moltes coses i que cal fer “autocrítica” si es vol arribar a la màxima competició europea i fer un bon paper. Cal recordar que l’argentí ha considerat que si es juga així, el Nàpols guanyarà la tornada dels vuitens de final al Camp Nou.

Respecte al partit concret davant l’Osasuna, Setién ha fet unes declaracions força controvertides i ha considerat que el seu equip no mereixia perdre. “És frustrant tenir la pilota a prop de la porteria rival i no marcar gol. La derrota d’avui és absolutament injusta”, ha assegurat. Tot i això, la imatge del Barça ha estat molt pobra i no ha tingut prou ocasions per creure que el resultat no ha estat just. El de Santander també ha sorprès quan ha afirmat: “No esperava que el Madrid mantingués un ritme tan elevat”.

Finalment, una última declaració polèmica de Setién ha estat la seva consideració respecte als jugadors del filial que militen al primer equip sovint. És el cas d’Ansu Fati i Riqui Puig, avui titulars, i també d’Araujo. El Barça B es jugarà la promoció d’ascens a la Segona Divisió a Màlaga a partir del diumenge i el tècnic càntabre ha afirmat que no vol que aquests futbolistes, amb fitxa del filial, viatgin a Andalusia. “La meva posició és que no vagin a Màlaga amb el Barça B”, ha assegurat, i així els tindria disponibles per a l’últim i intranscendent partit de Lliga davant l’Alabès.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa