Món Esport
Setién, optimista: “Estic segur que el Madrid tampoc ho guanyarà tot”
  • CA

Després de l’empat al camp del Sevilla, el Barça ja no depèn de si mateix per guanyar la Lliga de la nova normalitat. Quique Setién, no obstant això, no s’ha mostrat pessimista en la roda de premsa posterior al compromís, ans al contrari. “Estic segur que el Madrid tampoc ho guanyarà tot. Hem de ser optimistes. Ara no depenem de nosaltres, però això canviarà. Queden molts partits”, ha assegurat.

Les declaracions de Setién posteriors al Sevilla-Barça

La desconnexió de l’equip: “Hem començat bé, però amb l’aturada s’han sobreposat, els hi hem donat una mica de vida. A la segona part no hem sortit bé, no hem arribat a la pressió, ens hem desorganitzat. Hem tingut fases que els hem tancat a l’àrea, però ens ha costat molt trobar espai”.

Falta d’idees: “Hauríem de trobar més solucions, i més quan el rival està tancat a la seva àrea. Ja ens va passar contra el Leganés. Ens costa, no és fàcil. Hauríem d’aprendre a defendre millor amb la pilota per no donar opcions al rival”.

Optimista: “Estic segur que el Madrid tampoc ho guanyarà tot. Hem de ser optimistes. Ara no depenem de nosaltres, però això canviarà. Queden molts partits”.

Les declaracions de Piqué: “És la frustració del moment. Sobretot perquè la primera part que hem fet ha estat bona. Potser la sensació no és positiva ara mateix, però segur que demà ho veu d’una altra forma”.

Una oportunitat perduda: “Ens havíem creat unes expectatives, sabíem que era un partit important. I així ho hem demostrat durant 30 minuts. El problema és que no ho hem pogut mantenir. Demà ho veurem diferent. Hi ha coses que s’han de millorar, però sóc optimista”.

Griezmann, suplent: Són decisions que s’han de prendre pensant en el partit, el rival… hem considerat que l’opció de Braithwaite, amb la seva velocitat, era millor”.

Ansu Fati, sense minuts: “Era una opció… També hem considerat treure abans a Riqui o Griezmann. A posteriori és possible que hagués estat bé però s’han de prendre decisions”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa