Món Esport
Setién: “Lewandowski no està a l’altura de Messi”
  • CA

Quique Setién té molt clar que Robert Lewandowski, l’estrella i referència ofensiva del rival del Barça als quarts de final de la Champions, el Bayern de Munic, és un gran futbolista, però també que, contràriament al que han assegurat diverses persones de l’entorn del club bavarès, no és millor que Leo Messi. “És cert que és un molt bon davanter, però no està a l’altura de Leo Messi. No en tinc cap dubte, encara que Lewandowski es trobi en un gran moment de forma i estigui assistit per jugadors molt bons. Contra el Nàpols ja vam veure que en Leo també està molt bé”, ha declarat.

Segons el tècnic càntabre, el seu equip arriba “molt bé” al compromís contra el Bayern. “Hem treballat molt bé durant els dies que hem tingut després d’eliminar el Nàpols”, ha assegurat en la roda de premsa telemàtica prèvia a un duel en què podria reaparèixer, sis mesos després de ser operat, Ousmane Dembélé: “És una satisfacció per a tothom que formi part de la convocatòria. Està preparat per jugar alguns minuts si ho considerem oportú, encara que cal tenir en compte que en l’últim any ha jugat molt poc”.

Les declaracions de Quique Setién prèvies al Barça-Bayern

Dembélé, novetat en la convocatòria: “Arribem bé al partit. Hem treballat molt bé durant els dies que hem tingut després d’eliminar el Nàpols. És una satisfacció per a tothom que Dembélé formi part de la convocatòria. Està preparat per jugar alguns minuts si ho considerem oportú, encara que cal tenir en compte que en l’últim any ha jugat molt poc”.

Una eliminatòria igualada: “Som conscients del potencial del rival i no pretenem minimitzar-lo. És un equip extraordinari, però nosaltres també. Serà un partit igualat, amb alternatives. Com ha dit l’Arturo, estic segur que nosaltres tindrem moltes coses a dir”.

Una qüestió d’encert: “Serà important tenir la pilota, ja que això ens permetrà defensar menys temps sense ella. El Bayern té un potencial ofensiu molt elevat, però sense pilota no ens podran fer mal. Com és habitual, però, tot plegat dependrà de l’encert dels uns i dels altres”.

Les provocacions de l’entorn del Bayern, un factor motivacional?: “La motivació és intrínseca en aquest equip. Jugarem un partit importantíssim contra un gran rival. Una cosa són les declaracions de la gent i una altra el que passi sobre el terreny de joc. Intentarem fer les coses bé i imposar-nos als nostres rivals. Jo crec que l’enfrontament serà disputat i igualat”.

La possibilitat de jugar amb quatre migcampistes: “Ens hem plantejat moltes coses, però no revelarem res fins demà. El dibuix és important, però no molt. Tenim clar el talent del Bayern i intentarem fer-li mal amb les nostres armes”.

Un rival exigent: “Del Bayern ens preocupen moltes coses. És un equip que fa moltes coses bé, que ataca amb molta gent i pressiona molt intensament. Caldrà veure com responem a la seva forma de jugar. Si superem la seva pressió, li farem molt de mal. No hi haurà un dominador clar, segons el meu parer, i el que encerti en les ocasions que tingui serà, molt probablement, qui passi a la següent ronda”.

Ningú menja a la mateixa taula que Messi: “És cert que Lewandowski és un gran futbolista, però no està a l’altura de Leo Messi. No en tinc cap dubte, encara que Lewandowski es trobi en un gran moment de forma i estigui assistit per jugadors molt bons. Contra el Nàpols ja vam veure que en Leo també està molt bé”.

La importància del col·lectiu: “Leo Messi ens ajudarà a intentar guanyar el partit, però jo sempre he cregut en la fortalesa del col·lectiu. Ell és capaç de fabricar-se gols pel seu compte, però sense la resta de l’equip seria molt menys fort”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa