Món Esport
Setién: “La derrota em preocupa molt més enllà del meu futur”
  • CA

Quique Setién ha titllat de “tremendament dolorosa” la derrota del seu Barça contra el Bayern de Munic. “Això fa molt de mal. Alguna cosa haurà de canviar. Ara és tot molt proper per pensar si continuaré o no, però no és una cosa que depengui de mi. Hem de fer la reflexió que correspon. És una derrota humiliant i dolorosa”, ha assegurat, estabornit, després d’un compromís que tindrà conseqüències a tots els nivells estructurals del club blaugrana.

“Aquesta derrota m’ha dolgut molt. Ha estat tremendament dolorosa. Em preocupa molt més enllà del meu futur, pel que suposa per l’afició i pel club”, ha insistit abans d’assegurar que “no hi ha cap missatge constructiu que pugui servir per animar el barcelonisme”. “Estem molt frustrats. Som professionals i ens dol molt el que ha passat. Hem de pensar que el futur serà millor i que hem de recuperar la imatge que hem transmès aquesta nit”, ha afegit.

En relació amb les paraules de Piqué, que s’ha mostrat molt crític amb el que ha passat aquesta nit, Setién ha opinat que “Gerard és un futbolista que ha estat tota la vida aquí” i que “la seva reflexió indica moltes coses”. “Jo només fa uns mesos que soc aquí. No soc el més indicat per parlar. La credibilitat d’un entrenador queda tocada després d’un resultat com aquest. El barcelonisme ha de recuperar la seva identitat i oblidar-se d’això”, ha finalitzat, visiblement estabornit pel que ha passat a Lisboa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa