Món Esport
Setién: “Per descomptat que em veig al Barça la temporada vinent”
  • CA

Quique Setién està satisfet amb la seva feina i té molt clar que es veu al Camp Nou la temporada vinent. Així ho ha assegurat, si més no, en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Osasuna. “Per descomptat. És clar que em veig com a entrenador del Barça la temporada vinent. La realitat és que de vegades els objectius no s’aconsegueixen, però al darrere hi ha molta feina que s’ha de valorar. El club haurà de valorar si la feina ha estat bona o no”, ha assegurat el càntabre en relació amb la seva continuïtat.

El tècnic blaugrana no considera, com Luis Suárez, que la Lliga està perduda, “tot i que és una realitat que està molt complicada”. “Més que demèrit nostre, ha estat mèrit del Madrid, que segurament ha fet millor les coses. Hem concedit tres empats i ells han guanyat els nou partits. Seguirem lluitant fins al final”, ha opinat abans de remarcar que ell no se sent 100% culpable del que ha passat des de la seva arribada: “Assumeixo la meva part de responsabilitat. No tota la culpa és meva, no crec que hagi fet tan malament les coses per haver empatat tres partits. Jo li donaria més mèrit al Madrid, que ho ha guanyat tot fins ara”.

Segons el parer de Setién, la falta d’encert i “frescor” del seu equip ha estat un dels motius que ha allunyat el títol domèstic del museu del Barça. “Hem tingut moments molt bons i en altres ocasions ens ha costat una mica més. No estic del tot satisfet amb la continuïtat que hem tingut en alguns aspectes. És una realitat que podríem haver estat millor, sobretot de cara a porteria. Hem perdut punts o patit en partits en què hauríem d’haver acabat la primera meitat amb un marcador molt favorable. Tant a casa com a fora”, ha sentenciat.

Les declaracions de Setién prèvies al Barça-Osasuna

Suárez veu la Lliga perduda i fa autocrítica: “És la seva opinió. Encara no està perduda i pot passar qualsevol cosa, però està difícil. Més que demèrit nostre, ha estat mèrit del Madrid, que segurament ha fet millor les coses. Hem concedit tres empats i ells han guanyat els nou partits. Seguirem lluitant fins al final”.

Messi necessita descansar?: “Molts jugadors necessiten descansar. Tothom està perdent lucidesa. Ja hem parlat molt d’aquest tema”.

Setién va arribar amb el Barça com a líder: “Només soc una part més. Assumeixo la meva part de responsabilitat. No tota la culpa és meva, no crec que hagi fet tan malament les coses per haver empatat tres partits. Jo li donaria més mèrit al Madrid, que ho ha guanyat tot fins ara”.

El Barça no està esgotat: “L’últim partit va faltar frescor, però l’equip ha rendit força bé fins ara. Els rivals també tenen coses a dir. Equips com el Valladolid o l’Osasuna han fet moltes rotacions i nosaltres no ho hem pogut fer. Hem perdut durant set partits un dels jugadors que té més energia del mig del camp, De Jong”.

De Jong rep l’alta mèdica: “Ha fet diversos entrenaments amb el grup. Està en molt bona disposició, el problema físic ja està pràcticament oblidat. Ja veurem si juga com a titular o surt des de la banqueta, però ja està a disposició”.

El codi intern del Barça permet que els jugadors facin wakesurf?: “No l’he llegit atentament, però em sembla que no ho contempla”.

Aspectes a millorar: “Nosaltres hem tingut moments molt bons i en altres ocasions ens ha costat una mica més. No estic del tot satisfet amb la continuïtat que hem tingut en alguns aspectes. És una realitat que podríem haver estat millor, sobretot de cara a porteria. Hem perdut punts o patit en partits en què hauríem d’haver acabat la primera meitat amb un marcador molt favorable. Tant a casa com a fora”.

Bartomeu només assegura la seva continuïtat per a la Champions: “És el president, què he de dir. No tinc res a dir”.

Reunions per planificar el futur esportiu: “Jo comento i transmeto les meves percepcions. Intentem arribar a acords per quan hàgim de prendre decisions. La secretaria tècnica i la direcció esportiva, després, són les que han de donar el seu vistiplau”.

La seva continuïtat: “Per descomptat. És clar que em veig com a entrenador del Barça la pròxima temporada. La realitat és que de vegades els objectius no s’aconsegueixen, però al darrere hi ha molta feina que s’ha de valorar. El club haurà de valorar si la feina ha estat bona o no”.

Canviaries alguna cosa que has fet?: “Sempre és fàcil veure les coses després dels partits. Però les decisions les he de prendre abans. I jo penso en el que em sembla més convenient”.

Messi: “Jo el veig bé. És veritat que potser no està complint certs registres en relació amb altres temporades, però tothom sap com és. Si no ajuda amb gols, ho fa amb assistències. És un futbolista d’un nivell estratosfèric. Tot el que pugui dir d’ell ja ho he dit”.

Arturo Vidal: “Hem parlat molt de Vidal. Jo crec que ha jugat més del 50% dels minuts, com a mínim des que vam arribar nosaltres. És un futbolista que transmet energia i positivisme i que fa molt bé les coses. Ha fet vuit gols, ens dona arribada i aporta qualitat. És un jugador important a la plantilla”.

Arthur només jugarà si és imprescindible: “Ha tornat a la convocatòria i està entrenant amb nosaltres. Si és imprescindible i necessari, jugarà”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: BARÇA4EVER a juliol 15, 2020 | 20:48
    BARÇA4EVER juliol 15, 2020 | 20:48
    Qui ha de marxar rápid es Bartomeu. Ha conduit el Barça a la irreleváncia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa