Món Esport
Setién, sobre el cas Arthur: “No tinc res a dir”
  • CA

Quique Setién no ha volgut entrar en polèmiques després de la classificació del Barça per als quarts de final de la Champions League. L’entrenador càntabre ha estat preguntat per la situació d’Arthur Melo, que aquest dissabte ha intentat entrar al Camp Nou però el club culer li ho ha impedit. “Aquesta situació ja està molt parlada. No tinc res a dir”, ha assenyalat amb contundència el tècnic.

Setién sí que s’ha posicionat en relació amb l’estat físic de Leo Messi, que ha acabat el partit contra el Nàpols amb molèsties. “L’he vist bastant bé, ha patit un cop molt fort i haurem d’estar pendents de la seva evolució. No crec que hi hagi cap problema”, ha reflexionat abans d’assegurar que no creu que el Bayern sigui el rival més complicat, ja que “tots els equips que viatjaran a Lisboa tindran les seves opcions”.

Segons el parer del càntabre, el Barça “ha estat bé” i “ha merescut la victòria”. “Hem superat els primers minuts i a la represa el Nàpols no ha creat molt perill”, ha valorat Setién. “Buscàvem classificar-nos per als quarts, havíem de fer primer aquest pas. L’equip ha estat molt bé i s’ha merescut la victòria contra un dels millors equips italians”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa