Món Esport
Setién recupera Busquets i Sergi Roberto per al partit contra l’Atlètic
  • CA

Sergi Roberto és la principal novetat en la convocatòria del Barça per rebre l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. El futbolista de Reus, que en els primers partits postconfinament va patir una fissura costal que l’ha impedit participar en compromisos importants com les visites al Sánchez Pizjuán o a Balaídos, en què el conjunt culer ha ensopegat, ha rebut l’alta mèdica i podrà participar en el transcendental enfrontament davant l’Atlètic de Madrid.

Sergio Busquets, que no va viatjar a Vigo per sanció, també ha estat inclòs en la llista per al compromís d’aquest dimarts. Arthur Melo, el fitxatge per la Juventus del qual s’anunciarà en les pròximes hores, també podrà tenir minuts. Ousmane Dembélé, amb la baixa federativa, i Frenkie de Jong, lesionat, han estat els únics efectius del primer equip descartats per a una nova cita a porta tancada al Camp Nou.

La convocatòria del Barça per rebre l’Atlètic de Madrid

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa