Món Esport
Setién: “Hem d’aprendre a ser més conservadors”
  • CA

Quique Setién considera que el seu equip ha d’aprendre a ser més conservador. En la roda de premsa posterior al triomf per la mínima contra l’Espanyol, que ha certificat el descens perico a Segona, l’entrenador del Barça ha assegurat que “en la fase final del partit he insistit als meus jugadors que no comprometessin la pilota”.

“La intenció dels nostres jugadors és anar endavant a la recerca del segon gol. Hem concedit contraatacs que hauríem d’haver evitat. No és fàcil treure del cap dels futbolistes la inèrcia d’anar sempre cap endavant. De vegades hem de ser més conservadors”, ha reflexionat Setién en la compareixença davant els mitjans.

Setién ha reconegut que “avui no hem estat brillants”, però “hem tirat endavant un partit molt complicat”. “A tothom ens agradaria repetir el partit de l’altre dia contra el Vila-real, però no és fàcil. Estic content amb la victòria, hi ha moltíssima igualtat i és complicat guanyar”, ha afegit: “L’Espanyol volia fer un bon partit i oferir una bona imatge, però tot i això hem aconseguit sumar els tres punts”.

A més, el tècnic blaugrana ha lamentat l’expulsió d’Ansu Fati després de cinc minuts d’entrar en el lloc de Semedo. “La seva incorporació ens havia de donar amplitud per fora i espais per dins, però la vermella ho ha trastocat tot. Ens hauria anat molt bé la seva capacitat de desequilibrar”, ha dit respecte a la joia de la Masia, que li ha demanat disculpes: “Ha estat molt humil i ha vingut a parlar amb mi. Hem vist la jugada repetida i és més dura del que m’ha semblat inicialment. No el culpo”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa