Món Esport
Sergio Ramos respon les crítiques de Piqué a Madrid

Gerard Piqué va avisar, abans de dir que a la primera meitat del clàssic havia vist la pitjor versió del Madrid a la qual s’ha enfrontat mai al Santiago Bernabéu, que no pretenia criticar el conjunt blanc, sinó argumentar la seva opinió: que el Barça va desaprofitar una gran oportunitat de donar un cop de puny sobre la taula a la Lliga. Les seves paraules, no obstant això, van ferir l’orgull blanc i el capità merengue, Sergio Ramos, va respondre-les en zona mixta.

“És respectable l’opinió de cadascú, només faltaria, però jo signo guanyar així tots els clàssics, fent una primera part dolenta com ell diu”, va contestar el capità del Madrid, que també va opinar que “era molt important per a nosaltres recuperar el liderat”. “Si haguéssim perdut, ens hauríem quedat a cinc punts del Barça i la situació hagués estat una mica més complicada per a nosaltres. Necessitàvem aquesta fusió amb l’afecció, aquesta alegria i aquesta victòria”, va afegir.

Ramos, però, també va insistir en el fet que “anímicament és un triomf que li va molt bé a l’equip, però no podem treure pit perquè no hem guanyat res”. El central andalús, visiblement satisfet, no va voler entrar polèmica quan va ser preguntat per si Jordi Alba havia d’haver estat expulsat per doble amonestació. “L’àrbitre és el que pren les decisions. Mateu Lahoz sempre ho intenta fer de la millor forma”, va reflexionar.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa