Món Esport
Sergi Roberto: “Si juguem bé, Messi es pot quedar”
  • CA

Sergi Roberto, futbolista polivalent del Barça, ha concedit una entrevista al diari Ara on ha parlat dels temes de més actualitat del barcelonisme. El primer, el més candent, és l’adéu de Luis Suárez i el malestar que això ha generat a Leo Messi. “És com si hagués perdut un germà, estaven tot el dia junts”, ha assegurat. A la vegada, també ha criticat les formes del club en l’acomiadament de l’uruguaià: “Se’l podria haver avisat amb més temps i no amb una trucada telefònica”.

Tanmateix, Roberto s’ha mostrat optimista pel que fa al futur de Messi a can Barça: “Els companys ens esforçarem perquè se senti estimat. Si juguem bé i guanyem títols, potser el podem convèncer perquè es quedi més temps”. Cal recordar que l’argentí, en la seva entrevista a GOAL on va confirmar que es quedava a contracor, no va afirmar en cap moment que volgués marxar el 2021, que és quan finalitza el seu contracte, així que l’opció que obre Roberto no és cap bogeria.

El migcampista de Reus també ha recordat el 2-8. Ha assegurat que després del partit es va viure “un silenci total” al vestidor i a l’hotel de Lisboa i encara no troba explicacions a aquell partit. Roberto no s’ha amagat i ha reconegut que encara els pesen molt les derrotes de Roma i Anfield. “Quan ens van marcar el segon ens vam començar a enfonsar. Estàvem molt afectats psicològicament i no vam saber sobreposar-nos”, ha confessat.

Finalment, el futbolista blaugrana ha parlat de la relació entre els seus companys i la directiva. No ha negat que hi hagi problemes de comunicació i ha assegurat que les coses anirien millor si això s’arreglés. Tot i això, no s’ha mostrat especialment crític amb la gestió de Josep Maria Bartomeu i la seva Junta Directiva i no s’ha volgut mullar en excés. Respecte a una possible sortida del club, Roberto ha afirmat que “des del principi m’han reiterat la seva confiança”



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Bye, bye a setembre 27, 2020 | 15:08
    Bye, bye setembre 27, 2020 | 15:08
    El dia 2 de gener Leo i Txiqui es veuran. O potser ni els caldrà. I té tot el dret. L,'orgull de Bartu ens pot haver costat uns quants milions. Ja no ve d' aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa