Món Esport
Les sensacions de Suárez de cara al retorn de la competició
  • CA

Luis Suárez ha estat, sense cap mena de dubte i tal com el va batejar Eder Sarabia, segon entrenador de Quique Setién, el gran fitxatge del Barça en el “mercat del confinament”. L’aturada forçada pel coronavirus ha tingut força conseqüències negatives per al club blaugrana, sobretot en l’àmbit econòmic, però també alguna de positiva, com per exemple el fet que el davanter uruguaià pugui ajudar l’equip en el tram final i decisiu de la temporada.

En una entrevista amb els mitjans de comunicació oficials del Barça, Suárez ha explicat que “em trobo molt bé” i que “m’estic adaptant als entrenaments amb els companys”. “El retorn després d’una lesió sempre costa, perquè estàs amb certa por, però estic gaudint de poder exercitar-me amb l’equip”, ha afegit. En relació amb el retorn de la competició, el davanter ha opinat que serà complicat jugar “amb tanta calor” i que fer-ho sense públic “serà peculiar”. “Ens centrarem a guanyar els partits per guanyar la Lliga, que és el que volem tots”, ha afegit.

Aquesta temporada, Suárez tindrà l’oportunitat d’igualar o superar Kubala en el top 3 de màxims golejadors històrics del Barça. Ell considera que “sempre és benvingut deixar una empremta maca a un club tan gran com aquest”, però tot i això també té clar que “els rècords o reptes venen per si sols” i que “cal centrar-se a ajudar a l’equip al màxim”. Preguntat per la Champions de Berlín del 2015, l’última que ha acabat a les vitrines del Camp Nou, el charrúa ha recordat que “va ser un dels millors moments de la meva carrera, quelcom somiat que mai no oblidaré”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa