Món Esport
Semedo no s’entrena després de saltar-se el protocol de desescalada
  • CA

El Barça continua preparant la seva visita al Mallorca, prevista per al pròxim dissabte 13 de juny. El conjunt blaugrana tornarà a competir més de tres mesos després i ja fa setmanes que s’està posant a punt per lluitar pel títol de Lliga en bones condicions. Aquest dijous, a només dos dies del retorn esperat, Nélson Semedo no s’ha entrenat “seguint el protocol establert per LaLiga”, segons ha informat el club culer a través de les xarxes socials.

Encara que l’entitat catalana no ha donat més detalls al respecte, cal recordar que aquest dimecres Deportes Cuatro va revelar que el lateral portuguès es va saltar el protocol de desconfinament elaborat per Pedro Sánchez i les indicacions de LaLiga en relació amb el retorn a la competició en acudir a un sopar d’aniversari de Castelldefels de més de quinze persones. El futbolista del Barça va estar en contacte amb persones de fora del seu nucli familiar, quelcom gens recomanable per als esportistes, sobretot tenint en compte que aquest cap de setmana torna la Lliga Santander.

Caldrà veure, en aquest sentit, si Semedo pot estar disponible per a la visita al Mallorca i si Quique Setién l’inclou en la convocatòria. El resultat de les proves de coronavirus serà determinant. Cal recordar que la de lateral dret és una de les posicions més sensibles de l’equip blaugrana, ja que al marge del portuguès només hi ha Sergi Roberto, un migcampista reconvertit. El de Reus, quart capità del conjunt culer, serà el principal candidat a ocupar la banda dreta de la defensa si finalment Semedo no pot viatjar a les Illes Balears per culpa de la seva vulneració del protocol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa