Món Esport
Semedo s’hauria saltat les normes del desconfinament
  • CA

Nélson Semedo va saltar-se aquest dilluns el protocol de desconfinament, segons ha informat Deportes Cuatro. Segons ha informat el programa de televisió, el lateral portuguès es va reunir amb vint persones en un restaurant de Castelldefels amb motiu d’un sopar d’aniversari. Cal recordar que precisament aquell dia la regió sanitària de Barcelona va entrar a la fase 2 i ja es permet l’entrada als locals, però no que les trobades siguin de més de quinze persones.

Sempre tenint en compte la informació del mitjà citat, que aporta fotografies de companys de Semedo que van ser publicades a les xarxes socials, però que ja han estat esborrades, el futbolista blaugrana tampoc no va tenir en compte les recomanacions de LaLiga. La patronal ha insistit força als jugadors en el fet que evitin qualsevol mena de contacte amb persones que no formin part del seu nucli familiar, sobretot tenint en compte que el retorn de la competició es produirà, en el cas del Barça, d’aquí a pocs dies.

El club culer, per la seva banda, ha deixat ben clar que no tenia constància del que va passar. Els fets, sigui com sigui, encara s’han d’esclarir. La notícia arriba en un moment en què Semedo es troba a la porta de sortida del Camp Nou: el futbolista portuguès té força mercat i podria ser inclòs en alguna operació de la secretaria tècnica per reforçar la plantilla de cara a la temporada vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa