Món Esport
Seguiment FCB demana un referèndum per aprovar el canvi d’escut
  • CA

El col·lectiu de socis del Barça ‘Seguiment FCB’ ha expressat a través de les xarxes socials el seu posicionament contrari als canvis anunciats a l’escut del club. “El nou disseny de l’escut obvia les sigles FCB. Són un tret diferencial del club, herència del nostre fundador, Joan Gamper, que vàrem aconseguir recuperar el 1974 després de 33 anys de censura franquista”, exposa el comunicat emès. En el mateix també demanen que un canvi d’aquest tipus s’hauria d’aprovar a través d’un referèndum entre els socis de l’entitat blaugrana

 

‘Seguiment FCB’ també es mostra contrari a la ratificació de la directiva Marta Plana com a substituta de Jordi Monés, que va dimitir l’1-O del 2017 després de mostrar el seu desacord amb la disputa del Barça-Las Palmas d’aquell dia. “Una persona del perfil ideològic de Plana no és la més adient per recollir el llegat de Monés. Va ser la primera a traslladar la seva empresa a Madrid per la “inseguretat jurídica” del moment en consonància amb la seva condició de patrona de la Fundació JuntosSumamos, contra el dret a decidir, contravenint el posicionament del club”, afegeixen. 

 

D’altra banda, el col·lectiu de socis “accepta provisionalment” els arguments del club que asseguren que les possibilitats d’endeutament ja estan limitades per altres punts recollits als Estatuts del club. Així mateix, demanen que aquesta modificació estatutària “es voti de manera diferenciada a les altres previstes” en la sessió de dissabte, quan se celebrarà l’assemblea de compromissaris. El comunicat acaba celebrant el “creixement exponencial dels ingressos del club” alhora que celebren que aquest increment repercuteixi “en el conjunt de la massa social”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa