Món Esport
Segresten un exjugador del Barça al Brasil
  • CA

L’exjugador brasiler del filial del Barça Vitinho va patir dimecres un segrest exprés al Brasil. L’actual jugador del Palmeiras sortia del centre d’entrenament del club amb la seva parella quan s’han vist sorpresos quan estaven al cotxe.

 

Un grup de tres persones armades va assaltar-los i se’ls va endur segrestats a l’est de la favela Água Blanca. Allà els van robar les targetes de crèdit i el cotxe, deixant-los lliures dues hores després. Els assaltants van ser detinguts la matinada posterior al segrest. No és el primer segrest llampec que pateix un futbolista professional brasiler, ja que tant Robinho, quan era al Madrid, com Luis Fabiano, en la seva etapa al Sevilla, van haver de fer front als segrestos de les seves mares al mateix país. 

 

El mateix Vitinho, de 20 anys, va acudir a comissaria a procedir al seu reconeixement, i ara tots ells es troben en presó preventiva a l’espera d’una audiència davant d’un jutge. Vitinho va jugar la temporada passada cedit al Barça B pel Palmeiras. Va disputar 25 partits oficials, on va anotar un gol i va repartir una assistència. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa