Segona derrota consecutiva del Barça a l’Eurolliga (86-79)

El Barça de bàsquet ha encaixat la seva segona derrota consecutiva a Europa. Divendres passat va perdre el lideratge de l’Eurolliga al Palau Blaugrana i aquest dimarts ha estat derrotat a la pista de l’Anadolu Efes. Mirotic (18 punts), Calathes (15) i Higgins (14) no han pogut ajudar l’equip de Sarunas Jasikevicius a endur-se el triomf contra el seu rival, liderat, per un Shane Larkin excels.

El partit ha arribat al descans molt igualat (43-43), però s’ha decidit a favor dels locals en un tercer quart que ha tingut un parcial desastrós per als interessos catalans, de 25-11. Els blaugrana no han pogut fer res per retallar la diferència de 14 punts en els darrers 10 minuts i han acabat perdent. El pròxim diumenge, a partir de les 21.30 hores, els de Jasikevicius visitaran el Madrid en partit de Lliga Endesa.

El serial d’Heurtel continua

L’altra notícia de la tarda ha estat relacionada amb Thomas Heurtel. Jasikevicius no compta amb ell i no l’ha convocat per al partit d’avui, però el Barça ha frenat la seva sortida perquè tem que el Reial Madrid estigui negociant amb el base francès per obtenir el base francès i no vol que el seu màxim rival es reforci amb un efectiu de la seva qualitat. El serial continua.