Segona derrota consecutiva del Barça de bàsquet (90-100)

Segona derrota consecutiva del Barça de bàsquet. El conjunt blaugrana, que divendres passat va perdre a la pista de l’Asvel Villeurbanne francès en partit d’Eurolliga, ha estat derrotat pel València Basket al Palau Blaugrana, en aquest cas en un compromís corresponent a la fase regular de la Lliga Endesa (90-100). El conjunt blaugrana ha patit un festival de triples per part del seu rival i no ha pogut fer res per evitar una nova desfeta.

Un parcial de 2-15 en l’últim quart, el decisiu, ha decantat la balança d’un duel igualat a favor dels de Jaume Ponsarnau. El Barça i el València han estat molt a prop al marcador en tot moment: els visitants han protagonitzat un bon inici (22-32), però els blaugrana han empatat just abans d’arribar al descans (51-51). Al tercer període, cap equip ha aconseguit imposar la seva autoritat (70-70), però els darrers 10 minuts han estat de clar color taronja.

Nikola Mirotic i Nick Calathes, amb 20 i 17 punts respectivament, han estat els màxims anotadors del Barça, mentre que el València ha agraït molt l’encert de Bojan Dubljevic (24) i Derrick Williams (25). El pròxim divendres, l’equip de Sarunas Jasikevicius té una oportunitat per redimir-se. Visita el Zalgiris Kaunas a partir de les 19.00 hores.