Món Esport
Jasikevicius: “Encara hem de ser més cabrons”
  • CA

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça de bàsquet, està d’enhorabona. El tècnic lituà ha aixecat el seu primer títol a la banqueta del Palau Blaugrana després de superar l’etern rival, el Reial Madrid, a la final de la Copa ACB. El partit més difícil pels culers va ser el primer, el dels quarts de final contra l’Unicaja, en canvi, contra Baskonia i els merengues, els de Saras s’han passejat.

Tanmateix, les declaracions de Jasikevicius al postpartit han sorprès. Lluny de mostrar-se alegre, que també, el que més ha destacat ha estat l’autocrítica: “Per guanyar títols més importants, encara ens falta ser més cabrons”. En aquest sentit, si bé valora l’actitud de l’equip, considera que li manca aquesta mica de mala llet. Sigui com sigui, el lituà s’ha mostrat “molt content pel títol”.

A la vegada, Saras també ha demostrat ser conscient de la mala situació del club, tant econòmica- com insititucionalment, i ha considerat que aquesta copa pot servir per donar una alegria en temps complicats: “El Barça passa per moments difícils i aquest títol és una alegria per a tots”.



Més notícies
Abrines, jugador del Barça | Twitter FCB Bàsquet
Abrines, l’home clau d’una defensa excel·lent
Notícia: Abrines, l’home clau d’una defensa excel·lent
Comparteix
El blaugrana ha anul·lat les principals armes perimetrals ofensives del Madrid
Nick Calathes, jugador del Barça | Twitter Barça
Primer títol d’un equip que promet (73-88)
Notícia: Primer títol d’un equip que promet (73-88)
Comparteix
El Barça de Sarunas Jasikevicius supera al Madrid i s'apodera de la Copa del Rei

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa