Jasikevicius: “Encara hem de ser més cabrons”

Saras està content pel títol, però fa autocrítica a la vegada

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça de bàsquet, està d’enhorabona. El tècnic lituà ha aixecat el seu primer títol a la banqueta del Palau Blaugrana després de superar l’etern rival, el Reial Madrid, a la final de la Copa ACB. El partit més difícil pels culers va ser el primer, el dels quarts de final contra l’Unicaja, en canvi, contra Baskonia i els merengues, els de Saras s’han passejat.

Tanmateix, les declaracions de Jasikevicius al postpartit han sorprès. Lluny de mostrar-se alegre, que també, el que més ha destacat ha estat l’autocrítica: “Per guanyar títols més importants, encara ens falta ser més cabrons”. En aquest sentit, si bé valora l’actitud de l’equip, considera que li manca aquesta mica de mala llet. Sigui com sigui, el lituà s’ha mostrat “molt content pel títol”.

A la vegada, Saras també ha demostrat ser conscient de la mala situació del club, tant econòmica- com insititucionalment, i ha considerat que aquesta copa pot servir per donar una alegria en temps complicats: “El Barça passa per moments difícils i aquest títol és una alegria per a tots”.

Més informació

Nou comentari