Món Esport
Sandro Rosell ofereix 35 milions per la seva llibertat, però l’Audiència Nacional els refusa
  • CA
Sandro Rosell, expresident del Barça. | EFE

Segons una informació d’El Mundo, l’Audiència Nacional ha refusat 35 milions d’euros per deixar en llibertat provisional a l’expresident del Barça Sandro Rosell. Aquest mitjà explica que Rosell, en presó preventiva des de fa més d’un any i mig, hauria ofert aquesta quantitat, que seria la segona fiança més alta de la història d’Espanya, en cas que, si el deixessin en llibertat, es donés a la fuga. Rosell ha plantejat al tribunal aquesta opció, que contempla tots els béns embargats, sense que s’hagi celebrat un judici contra ell i que hi hagi cap sentència condemnatòria. 

 

Es tracta d’una quantitat que supera en més de 10 milions la xifra que demana l’Audiència Nacional (20 milions) per suposadament haver estafat la Confederació de Futbol del Brasil amb drets audiovisuals dels partits de la selecció del país sud-americà. L’Audiència Nacional, malgrat tot, ha refusat aquesta proposta argumentant que continua el risc que Rosell eviti la justícia marxant a algun país on pugui viure dels recursos d’alguns testaferros que coneix. 

 

Aquesta notícia es coneix el mateix dia que Rosell i el seu soci, Joan Besolí, compleixen 602 dies en presó preventiva, la més llarga a l’Estat espanyol segons diversos mitjans. Tots dos van ser empresonats el 25 de maig del 2017 i encara no hi ha cap data concreta que pugui preveure’s com al final d’aquests empresonaments. Un fet que està sent denunciat per la germana de Rosell, Mariona, que intenta demanar justícia a través de les xarxes socials, on demana el seu alliberament. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa