Món Esport
Sandra Paños, quatre setmanes de baixa
  • CA

 

El Barça femení perd la seva portera titular durant quatre setmanes. Segons els serveis mèdics del club, Sandra Paños té una lesió al recte anterior de la cama dreta, que es va produir a l’escalfament del partit de Lliga de diumenge passat al Miniestadi. Finalment, Laura Ràfols es va col·locar sota pals.

Si es compleixen els pronòstics, Paños es perdrà els dos propers compromisos de Lliga: el d’aquest diumenge a casa contra el Granadilla i el següent al camp del Santa Teresa. Aquesta temporada la ’13’ blaugrana ha disputat 10 dels 15 partits de Lliga i 3 dels 4 de Champions League, en els quals ha encaixat només 5 gols.

 

La setena millor portera del món

 

El passat mes de desembre Sandra Paños va ser escollida com la setena millor portera del món del 2016 per la Federació Internacional d’Història i Estadística del Futbol (IFFHS). La classificació l’encapçalen Sara Bouhaddi (Olympique de Lió), Almuth Schult (Wolfsburg) i Hope Solo (Seattle Reign).

D’aquesta manera, la jugadora blaugrana va arrodonir l’any, ja que també va ser seleccionada com una de les dues millors porteres en l’onze ideal de la Lliga de Campions 2015/2016. D’altra banda, també va ser la menys golejada de la Lliga passada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa