Sánchez Arminio, sobre el València-Barça: “L’arbitratge va ser molt bo”
Victoriano Sánchez Arminio, durant l'entrevista amb RàdioMarca.
Victoriano Sánchez Arminio, durant l’entrevista amb RàdioMarca. | RàdioMarca

La Reial Federació Espanyola de Futbol està molt contenta per l’arbitratge del València-Barça. Tant és així que el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres -i excol·legiat professional-, Victoriano Sánchez Arminio, ha volgut felicitar públicament Iglesias Villanueva per la seva actuació durant els noranta minuts. En una entrevista a RàdioMarca, Sánchez Arminio ha tret ferro a la polèmica del gol no concedit a Lionel Messi i ha criticat les pressions a l’àrbitre del partit iniciades des dels mitjans de comunicació.

“Crec que és el moment idoni per dir-li a la gent del futbol que aquesta jugada és molt difícil de veure. Fixa’t si són difícils que s’ha invertit en una cosa tant cara com l’Ull de Falcó per a resoldre-ho”, ha volgut manifestar. “Iglesias Villanueva va fer un molt bon arbitratge, només va tenir aquesta jugada”, ha expressat, preocupat pels atacs rebuts per l’àrbitre del partit en les hores posteriors: “Em preocupo i sé pel què està passant. No hi ha dret que se’l tracti com se l’està tractant. Se l’ha d’animar i dir-li que s’oblidi d’aquesta jugada.”

 

“Per sort, aquestes jugades només passen una o dues vegades l’any”. Curiosament, la temporada passada ja li va succeir al Barça a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla, davant el Betis, i el col·legiat De Burgos Bengoetxea fou nomenat millor àrbitre de la Lliga mesos després. Aquest any, els perjudicats han estat altra vegada els blaugrana.

Sánchez Arminio també ha volgut posar èmfasi en la qualitat de l’arbitratge espanyol. “Si no són els millors, són dels millors d’Europa”, ha dit. I s’ha definit com una persona molt propera a l’expresident de la RFEF, Ángel María Villar: “De moment, és innocent. No s’ha demostrat que sigui culpable. Parlo molt amb ell, cada cinc dies. Vol demostrar que és innocent i, si es demostrés el contrari, em sentiria decebut. Públicament ja se l’ha jutjat i és trist que aquest home no pugui ni sortir de casa.”Nou comentari