Rufete: “El que ens queda és defensar aquest escut fins al final”

L’entrenador de l’Espanyol reconeix que el club pot viure un dels dies més tristos en les pròximes hores

L’Espanyol ho té clar. El descens és inevitable i es consumarà tard o d’hora, però això no vol dir que, com va passar contra el Leganés, els jugadors no estiguin a l’altura de la samarreta que vesteixen. “Hem de jugar un derbi i ho hem de fer per tot el que representem i per la història del club. Cal lluitar des de l’orgull per aconseguir l’objectiu i si no, hem de seguir defensant aquesta samarreta i aquest escut que representa molta gent”, ha declarat Rufete en la roda de premsa prèvia a la visita al Camp Nou, en la qual el conjunt que entrena necessita guanyar per no baixar.

“No defraudar la gent és no baixar, però el que ens queda és defensar aquest escut i aquests colors fins al final. Hem d’acabar com es mereix el club i l’afició. No hi ha molt més a dir”. L’entrenador de l’Espanyol ha reconegut que el club pot viure un dels dies més tristos en les pròximes hores però argumenta que “lluitarem i després ja tindrem temps de parlar d’altres coses. Lluitarem demà per l’escut i per la nostra gent. Cal remar molt fort i aixecar-se”, ha sentenciat.

La convocatòria de l’Espanyol per al derbi contra el Barça

Pedrosa, Víctor Sánchez, Wu Lei, Darder, RDT, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Dídac, Cabrera, Bernardo, Marc Roca, Vargas, Embarba, Calero, Oier, Pol Lozano, Campuzano, Nico Melamed, Víctor Gómez i Dani Villahermosa

Més informació

Nou comentari