Rousaud es reafirma i tornar a acusar de corrupció la directiva del Barça

Emili Rousaud ja fa una setmana, des que Josep Maria Bartomeu el va convidar a dimitir com a vicepresident institucional del Barça, que ha deixat ben clar que vol morir matant. Des del primer moment en què el president blaugrana va iniciar la remodelació de la seva junta, l’exdirectiu blaugrana li ha plantat. Primer va amenaçar amb no renunciar al càrrec, cosa que finalment sí que va acabar fent amb cinc companys més. Després va acusar “algú, no sé qui”, de corrupció, “d’haver posat la mà a la caixa”, en el BarçaGate. I ara, menys de 24 hores després de conèixer que l’entitat culer es querellarà contra ell per les seves paraules, ha tornat a plantar cara.

El que havia de convertir-se en el candidat continuista de Bartomeu a les eleccions de l’estiu del 2021 al Camp Nou ha insistit, mitjançant un comunicat, que “l’existència de corrupció al si del club queda palesa amb el fet ja demostrat que s’han fet desaparèixer contractes entre companyies vinculades a fi i efecte d’evitar els controls interns, les aprovacions per part del comitè d’adjudicacions i de la junta directiva”. “Les afirmacions categòriques que he efectuat sobre aquest assumpte són absolutament certes i demostrables”, ha afegit. “Les opinions que he manifestat són absolutament fonamentades”, a diferència, segons el seu parer, de “la querella anunciada”.

A més, Rousaud ha amenaçat de respondre a la demanda amb accions legals contra el Barça perquè “la querella anunciada podria ser constitutiva d’un delicte de denúncia falsa i d’un delicte d’injúries, ja que la seva finalitat real podria ser únicament tacar la meva honorabilitat personal”. Per últim, l’exvicepresident institucional, que fa molt de temps que prepara la candidatura per convertir-se en president del club català, ha anunciat que ha creat la pàgina web www.femnetfcb.cat amb l’objectiu que “tots el socis i seguidors que desitgin que l’escàndol de les xarxes socials “es clarifiqui amb totes les seves conseqüències puguin manifestar el seu suport i escalf”.

El comunicat d’Emili Rousaud

“Amb la intenció de respondre l’anunci efectuat pel portaveu del Barça sobre la interposició d’una querella penal contra la meva persona per les declaracions efectuades respecte a l’anomenat BarçaGate, vull manifestar els següents aspectes:

1. Que l’existència de CORRUPCIÓ al si del club queda palesa amb el fet ja demostrat que s’han fet desaparèixer contractes entre companyies vinculades (una radicada a un paradís fiscal que vulnera la llei de prevenció de blanqueig de capitals) a fi i efecte d’evitar els controls interns, les aprovacions per part del comitè d’adjudicacions (que vetlla per la compra a preus de mercat) i de la junta directiva.

2. Que les afirmacions categòriques que he efectuat sobre aquest assumpte són absolutament certes i demostrables; les opinions que he manifestat són absolutament fonamentades. La qual cosa em permet manifestar que la querella anunciada no té cap mena de fonament.

3. Que al seu moment vaig posar en coneixement del club aquestes irregularitats, però, malauradament, han estat la causa de la meva dimissió, tot i això, no es pot menystenir que és una obligació moral, però també jurídica, denunciar públicament unes actuacions irregulars que poden ser constitutives de delicte.

4. Que davant d’aquesta situació, em reservo el dret a dur a terme les accions que en dret procedeixin en defensa dels meus legítims interessos i drets, especialment en considerar, per tot el que anteriorment he indicat, que la querella anunciada podria ser constitutiva d’un delicte de denúncia falsa i d’un delicte d’injúries, ja que la seva finalitat real podria ser únicament tacar la meva honorabilitat personal. Aquest assumpte queda en mans del meu advocat, Sr. Diego Artacho del bufet DWF-RCD.

5. Que mai he posat en qüestió l’honorabilitat del nostre estimat club i dels seus empleats, al contrari, em sento molt honorat d’haver pogut servir el meu estimat Barça i d’haver tingut l’oportunitat de conèixer persones que treballen al club amb una gran qualitat professional i humana.

6. Que la meva intenció en tot moment ha estat la de ser conseqüent amb la meva actuació a la junta des dels inicis del mandat, actuació guiada per la transparència, l’honestedat i el respecte al soci, i no defraudar la confiança que va dipositar en la junta a les passades eleccions.

Finalment, vull anunciar que avui hem creat el site www.femnetfcb.cat per tal que tots aquests socis i seguidors que desitgin que aquest cas es clarifiqui amb totes les seves conseqüències puguin manifestar el seu suport i escalf”.Més notícies

El Barça anuncia accions legals contra Rousaud per les seves acusacions de corrupció

El club blaugrana emet un comunicat posterior a la reunió de la junta directiva en el qual assegura que actuarà “en defensa de l’honorabilitat del club i dels seus treballadors”

Bartomeu remodela la junta directiva del Barça

El Barça anuncia diversos nomenaments a l'espera d'incorporar alguna cara nova; Jordi Moix, Pau Vilanova i Oriol Tomàs, nous vicepresidents

Nou comentari