Rousaud rectifica: “La situació se’m va escapar de les mans”

Emili Rousaud ha fet un pas enrere. L’exvicepresident del Barça, que des que Josep Maria Bartomeu el va convidar a abandonar la junta directiva blaugrana va mostrar un caràcter desafiant contra el president culer i el va acusar de corrupció, ha aprofitat una entrevista a l’Agència EFE per rectificar i reconèixer que la situació se li va escapar de les mans. “Quan em vaig observar des de fora, em vaig adonar que no m’estava projectant tal com soc. A mi no m’agraden les estridències, soc una persona discreta i treballadora. Se’m va escapar de les mans”, ha valorat.

“No va ser culpa de la premsa. Va ser culpa meva. Reconec que em vaig equivocar, no em va agradar la imatge que vaig projectar. Ho vaig fer perquè estimo el club”, ha insistit Rousaud, que ha demanat que no se’l pregunti més sobre el BarçaGate, l’escàndol de la directiva a les xarxes socials que ha provocat el darrer terratrèmol institucional al Camp Nou. “Ja està tot dit. No hi ha res a afegir. Ara hem d’esperar que l’auditoria encarregada per la junta a PricewaterhouseCoopers esclareixi la qüestió”, ha sentenciat sobre la polèmica.

L’exdirectiu del Barça ha negat que demanés, des de dins de la junta, la dimissió de Bartomeu i l’avançament de les eleccions, previstes per a l’estiu del 2021. “No vam demanar que marxés. Sí que és veritat que, durant el mes de febrer, en una reunió informal entre directius, vam parlar d’avançar els comicis. Però en cap moment vam posar contra l’espasa i la paret el president”, ha revelat. Segons el seu parer, “les decisions que s’hauran de prendre seran molt valentes i exigents i el millor és que les afronti un equip directiu amb sis anys de mandat al davant”.

Tot i admetre els seus errors i fer un clar pas enrere, Rousaud ha manifestat que “els sis directius que hem marxat som els que sabem que hi ha hagut una irregularitat per amagar el contracte d’I3 Ventures a la junta”. “Els directius que s’han quedat no tenen vinculació amb aquest assumpte. Era molt difícil quedar-me en el comitè d’adjudicacions i dir que havíem autoritzat aquest contracte. Però no puc culpar la junta, jo hi era i no en sabia res”.Més notícies

Rousaud continua atacant i assegura que “Bartomeu coneixia el cas del BarçaGate”

L’exvicepresident institucional reitera que “hi ha un conjunt de fets absolutament demostrats que es poden tipificar perfectament com a corrupció”

Rousaud es reafirma i tornar a acusar de corrupció la directiva del Barça

L'exvicepresident institucional no només no fa marxa enrere, sinó que fa un pas endavant: amenaça d'emprendre accions legals contra el club per tacar la seva honorabilitat personal

Comentaris

    Rocacorba Abril 23, 2020 | 20:19
    equivocar-nos ho fem tots. Esmenar l'errada, domés ho fem els intel-ligents. Ho cel-lebro.

Nou comentari