Rousaud torna a plantar cara a Bartomeu: “L’amenaça de querella no té consistència”

El Barça ha reaccionat amb contundència a les acusacions de corrupció d’Emili Rousaud, que aquest divendres ha assegurat, sobre l’escàndol del club a les xarxes socials, que “no sé qui, però algú ha posat la mà a la caixa”. L’entitat blaugrana ha emès un comunicat en què ha deixat la porta oberta a querellar-se contra l’exvicepresident institucional, que tot just va dimitir aquest dijous després que Josep Maria Bartomeu el convidés a fer-ho dimarts passat.

Rousaud, no obstant això, no ha fet un pas enrere i ha plantat cara al president del Barça. En una nova entrevista, aquesta a Catalunya Ràdio, ha convidat el Barça a emprendre accions legals si ho considera oportú. “El que he dit és una opinió fonamentada. Tinc elements probatoris. Aquesta amenaça no es durà a terme perquè no té consistència. Si els serveis jurídics ho verifiquen, veuran que no hi ha cap base per a una querella. Ara bé, si la volen fer, és gratuïta, endavant. Per part meva, cap problema. Servirà per estudiar totes les proves del cas del BarçaGate”, ha assegurat.

A més, l’exdirectiu culer ha reivindicat que “no estic difamant ni advertint ningú”, sinó que “només estic dient que aquí s’ha pagat un import excessiu per un determinat preu”. “Quan dic que tinc proves em refereixo que hi ha elements que demostren les meves opinions. No és el moment d’explicar-los, però els tinc”, ha afegit abans de lloar a la seva forma Bartomeu: “El president té una virtut: és molt resistent. Suporta molt bé la pressió i és legítim que vulgui estar al càrrec fins al final”.Més notícies

Rousaud assegura que “algú del Barça ha posat la mà a la caixa”

"Hi ha tres directius més que dubten si seguir o si dimitir”, ha revelat en una entrevista a 'RAC1'

Dimiteixen sis directius del Barça

Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia renuncien al seu càrrec i deixen molt tocat l'equip directiu liderat per Josep Maria Bartomeu

Comentaris

    Ramon Abril 11, 2020 | 08:57
    El Mundo Deportivo, tothom ho sap, és un pamflet infecte al servei de la màfia nuñista o sigui ara de Bartomeu. El duari Sport, en canvi, no tothom ho sap.

Nou comentari