Entre els quatre directius als quals Josep Maria Bartomeu va exigir aquest dimarts la dimissió s’hi troba Emili Rousaud. La decisió del president del Barça és sorprenent no només pel fet de tractar-se vicepresident institucional, sinó perquè era el candidat continuista de l’actual junta de cara a les eleccions del 2021 i l’atribució del càrrec que se li va atorgar el 2 de febrer es va entendre en clau electoralista. Bartomeu, no obstant això, té clar que vol gent al seu costat que pensi en la temporada i mitja que li queda de mandat i no en el futur a mitjà termini i li ha demanat que faci un pas al costat. I ja ha decidit quines persones l’han d’acompanyar en els seus darrers mesos al Camp Nou.

Rousaud, però, no té cap mena d’intenció de renunciar a les seves funcions. I ho ha deixat ben clar aquest dimecres, en una entrevista a SER Catalunya en què ha aprofitat per plantar cara a Bartomeu i exterioritzar públicament la seva opinió respecte a tot el que ha passat les darreres hores. “No he pres la decisió de dimitir ni vull fer-ho. No és el moment de plantejar això en ple confinament. Després de tots aquests anys, que això es faci per telèfon no em sembla la millor forma. És poc valent, segons el meu parer”, ha valorat l’encara vicepresident institucional, que ha revelat que “el president em va trucar i em va dir que volia fer una remodelació a la junta perquè estava molest amb alguns directius, entre ells jo”.

“Tinc la consciència molt tranquil·la. Jo no filtro res ni faig crítiques als jugadors”, ha explicat sobre les filtracions de les negociacions entre la junta i els jugadors per la rebaixa salarial, que van espatllar (encara més) les relacions entre el vestidor del primer equip de futbol masculí del Barça i l’equip directiu. “Parlo amb la premsa, però quan ho faig aviso els companys de junta. Tothom pot tenir opinions divergents, però l’important és que tothom pensi en el futur i el benefici del club. Sempre que faig alguna aportació només pretenc el bé per al Barça”, ha aclarit Rousaud, al qual “els motius i els arguments que m’ha donat el president m’han semblat de poc pes i poc convincents, sincerament”.

El vicepresident, que ha lamentat que “actualment al Barça estem en un model de gestió molt presidencialista”, ha recordat que “Bartomeu no em pot expulsar com a càrrec electe, però sí que em pot degradar i obligar-me a recuperar la condició de vocal”. En relació amb la seva possible candidatura per a les eleccions del 2021, Rousaud ha explicat que “encara no he mogut fitxa”. “Una candidatura continuista amb una junta que no té tota la credibilitat no és una opció massa adequada. Ser president del Barça em faria molta il·lusió, és d’aquestes fites a la vida que engresquen, però caldrà veure si les condicions són les adequades”, ha sentenciat.Més notícies

Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius

El president del Barça vol remodelar la junta directiva blaugrana abans del darrer any del seu mandat

El Barça inicia una campanya d’assistència als socis més grans de 80 anys

El club blaugrana arriba a un acord amb la Creu Roja dirigit als culers més veterans

Nou comentari