Món Esport
Rousaud, amb Minguella de vicepresident esportiu i Haaland i Mbappé com a cartes electorals
  • CA

El precandidat a la presidència del Barça Emili Rousaud ha anunciat aquest dimecres que Josep Maria Minguella serà el seu vicepresident esportiu si guanya les eleccions que se celebraran el pròxim 24 de gener. “Minguella és la persona que més sap de futbol en aquest país, a més d’estar directament vinculat als principals assoliments del nostre club, ja que va ser l’encarregat de portar jugadors com Maradona, Stoichkov, Romario, Messi o Ansu Fati”, ha afirmat Rousaud davant la premsa.

En aquest sentit, l’aspirant a la presidència ha recordat que “el futbol es basa en els futbolistes, i tenir bons jugadors depèn molt dels professionals que s’encarreguen de contractar-los”. “El nostre projecte esportiu és sòlid i de primer nivell mundial, capaç de donar la volta a la greu situació esportiva en poc temps”, ha garantit. Rousaud i Minguella han assegurat que ja han parlat amb els entorns de Haaland i Mbappé per saber les condicions que acompanyarien els seus possibles fitxatges.

“Necessitem un primer equip competitiu, que estigui entre els tres favorits per a guanyar la Champions d’aquí a dos anys. Només així podrem sanejar l’economia del club”, ha afegit Rousaud, qui s’ha mostrat “honorat” per comptar amb Minguella a la seva precandidatura, Els millors, al Barça!. “Governarem el club des de l’austeritat, contactarem i negociarem amb els millors coneixent els nostres límits i sense posar en risc el club”, ha deixat clar.

D’altra banda, Minguella ha anunciat que, si Rousaud guanya les eleccions, tornaran al club blaugrana Carles Rexach i Hristo Stoichkov. A més, ha assegurat que està “esperançat” amb l’incert futur de Leo Messi. “Ell està encantat aquí, però vol guanyar títols. Si nosaltres guanyem li proposarem un projecte guanyador”, ha explicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa