Rousaud, Freixa i Font fan front comú contra Bartomeu

En el programa especial de la televisió pública catalana 'Barça en crisi', han demanat públicament la dimissió del president del Barça

La televisió pública catalana ha organitzat el programa especial Barça en crisi, que s’ha emès a TV3, on s’ha parlat de la situació tràgica del club blaugrana. Més enllà d’un debat entre diversos periodistes que segueixen l’actualitat de l’equip, el programa també ha comptat amb la presència de Víctor Font, Emili Rousaud i Toni Freixa, tres possibles candidats a la presidència del Barça

El programa ha començat amb una sentència clara per part de Xavi Valls, el presentador: “Malgrat la insistència, el Barça no ha volgut enviar ningú en representació del club”. Així doncs, l’entitat blaugrana s’agafa a la reunió extraordinària de la junta directiva que se celebrarà dilluns 17 d’agost, on consideren que es donarà la resposta institucional pertinent. D’aquesta manera, s’ha passat al debat de periodistes i a les declaracions dels possibles futurs candidats a la presidència blaugrana.

Emili Rousaud ha estat el primer en parlar. Malgrat haver-se postulat com el delfí de Josep Maria Bartomeu durant una bona temporada, ha criticat la gestió del club des del 2015, és a dir, des que va guanyar les eleccions. Per tercera vegada ha demanat la dimissió del president, però a la vegada ha insistit molt en la idea que es faci “de forma ordenada” per “no generar alarma”. A la vegada, ha reconegut que està “constituint un grup” per a presentar-se a les pròximes eleccions, que no creu que siguin immediates.

Víctor Font ha reivindicat la unitat del barcelonisme contra la figura de Bartomeu. “La tempesta perfecta és una realitat avui en dia”, ha afirmat, i ha assegurat que la gran majoria dels culers volen fer fora la directiva actual. Com ja ha fet en altres ocasions, ha recordat la seva relació amb Xavi Hernández i Pep Guardiola, les úniques persones, diu, “que són capaces de solucionar la situació actual del club”. Així, el de Terrassa seria el seu candidat i demana comicis per al novembre, tot i que Rousaud ha defensat que ell també està en contacte amb Xavi. Font és qui ha demanat que les eleccions es convoquin amb més rapidesa perquè, diu, “el temps de Messi s’està acabant”.

Per la seva banda, Toni Freixa ha afegit una visió més interina del club. Amb la seva àmplia experiència a can Barça, ha recordat que “Bartomeu no pot convocar eleccions anticipades si no dimiteix abans”. Ell o la majoria de la junta directiva. Freixa ha demanat la dimissió del president, però ha insistit en la idea que és un procés complex, així que ha apostat per una data pròxima a finals de 2020 o principis de 2021. Ha estat la veu menys crítica amb la directiva actual i ha defensat una resolució del conflicte pactada, amistosa i, sobretot, “no precipitada”.

Més informació

Comentaris

    2020 Agost 17, 2020 9:22 am
    sr. Font, vagi en compte amb qui s´associa.

Nou comentari