Rousaud continua atacant i assegura que “Bartomeu coneixia el cas del BarçaGate”

Emili Rousaud segueix a la seva. L’exdirectiu del Barça, que havia de convertir-se en el líder de la candidatura continuista del mandat de Josep Maria Bartomeu, ja fa una setmana que ha deixat ben clar que, com que “m’han fet fora de casa meva i no puc rentar-hi la roba bruta, el que vull ara des de fora és que es renti”. L’exvicepresident institucional no s’ha amagat ni quan el club blaugrana ha anunciat accions legals contra ell per les seves dures acusacions; aquest dimarts, sense anar més lluny, va publicar un comunicat en el qual va reafirmar totes les seves paraules.

Després de la publicació del text, Rousaud va concedir diverses entrevistes en les quals no va abaixar el to i va insistir en les seves creences. A El Larguero de la Cadena SER va revelar que Bartomeu era plenament conscient del cas BarçaGate abans que fos destapat pels mitjans de comunicació. “Bartomeu ho sabia. Era coneixedor del tema, no sé si des del primer moment o més endavant, però ho va saber abans que la resta”, va valorar. “Els membres de la junta vam conèixer el tema a través de la premsa, quan es va destapar l’escàndol i vam començar a demanar explicacions. Jo vaig denunciar diverses coses i és per això que no formo part de la directiva”, va afegir.

Respecte al cas en si mateix, l’exvicepresident institucional va remarcar que els contractes del Barça amb les cinc empreses vinculades a I3 Ventures “són idèntics”. “Una d’elles està domiciliada en un paradís fiscal i és impossible saber qui estar al darrere. Però hi ha indicis de corrupció d’una solidesa absoluta, no en tinc cap mena de dubte. Quan de forma intencionada es fragmenta un contracte per evadir controls interns, estem davant d’un cas claríssim de corrupció”, va sentenciar.Més notícies

Rousaud es reafirma i tornar a acusar de corrupció la directiva del Barça

L'exvicepresident institucional no només no fa marxa enrere, sinó que fa un pas endavant: amenaça d'emprendre accions legals contra el club per tacar la seva honorabilitat personal

El Barça anuncia accions legals contra Rousaud per les seves acusacions de corrupció

El club blaugrana emet un comunicat posterior a la reunió de la junta directiva en el qual assegura que actuarà “en defensa de l’honorabilitat del club i dels seus treballadors”

Nou comentari