Món Esport
Roures torna a carregar contra Bartomeu: “Messi n’ha d’estar molt fart”

Jaume Roures s’ha tornat a mostrar molt crític amb la gestió de Josep Maria Bartomeu al capdavant del Barça. El fundador i director general del grup Mediapro ha aprofitat una entrevista a El Mundo per enviar un dard enverinat al president blaugrana per les filtracions de la directiva durant les negociacions amb els futbolistes per a la rebaixa salarial.

“Ja vivíem en metodologia nuñista. I ho han tornat a repetir. En comptes d’afrontar el problema de cara i parlar amb els capitans, que tots s’han criat al Barça, han escampat porqueria als mitjans afins i han escalfat l’ambient per crear un clima de pressió social”, ha valorat Roures, que ha opinat que “Messi ha d’estar molt fart”, ja que “no és la primera vegada”, encara que “no crec que se’n vagi perquè no estarà millor que al Barça enlloc”.

“No fa falta fer el ximple per resoldre els problemes. Val més afrontar-los i resoldre’ls. Em sembla més hàbil i intel·ligent”, ha sentenciat sobre l’assumpte. Les crítiques de Roures a Bartomeu han tingut continuïtat en una altra qüestió, la de la represa de la competició. “Ell ha dit que prefereix esperar i jugar a porta oberta, però ho ha fet de cara a la galeria. Al Barça ja no hi ha seny. Què volen, posar en perill els socis? Són coses que es diuen sense fonaments”, ha valorat.Més notícies

Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu

Notícia: Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu
Comparteix
El vicepresident institucional critica públicament el president del Barça i li deixa clar que “no he pres la decisió de dimitir ni vull fer-ho”
Notícia: Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu - Mobile

Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius

Notícia: Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius
Comparteix
El president del Barça vol remodelar la junta directiva blaugrana abans del darrer any del seu mandat
Notícia: Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius - Mobile

Nou comentari

Comparteix