Món Esport
Rosengård, el rival suec del Barça femení a la Champions
  • CA
Quadre d’eliminatòries de la Lliga de Campions femenina. | UEFA

 

El sorteig que s’ha celebrat a Nyon ha decidit que el proper enemic del Barça a la Lliga de Campions sigui el Rosengård. Per primera vegada a la història, les blaugrana s’enfrontaran a l’equip suec en els quarts de final. D’aquesta manera, el Barça evita els dos pesos europeus: l’Olympique de Lió i el Wolfsburg.

Després de desfer-se del Minsk i del Twente, el conjunt de Xavi Llorens haurà de batre l’equip liderat per Marta Vieira, considerada cinc vegades com la millor futbolista del món. Les nòrdiques han estat presents en cinc quarts de final de les últimes sis temporades i, en la d’enguany, han eliminat el Bredablik i l’Slavia de Praga.

L’ordre de les boles al sorteig ha determinat que l’anada de l’eliminatòria es celebrarà a Suècia el 22 o 23 de març, mentre que la tornada serà al Miniestadi una setmana després (29 o 30 de març). El quadre de la competició també ha quedat definit de manera que, en cas d’accedir a les semifinals, el Barça es trobaria amb el vencedor del duel entre el Bayern de Munic i el París Saint-Germain. La resta de les eliminatòries de quarts seran les següents: Fortuna Hjorring-Manchester City i Wolfsburg-Olympique de Lió.

La blaugrana Míriam Diéguez ha estat la primera en valorar el nou rival: “Estem contentes, hem esquivat els més importants. Estem molt il·lusionades perquè per primera vegada hem tingut una miqueta de sort. Tot i això, serà un rival molt complicat. Són quarts de final, qualsevol equip és molt dur i molt difícil”.

D’altra banda, Diéguez ha destacat la figura de la brasilera Marta Vieira: “Segur que serà un equip molt físic i dur. Tenen a Marta com a jugadora destacada, que ha estat la millor del món durant molts anys. S’ha de tenir en compte que acaben la temporada ara i que hi poden haver canvis a la plantilla, però tindrem molt de temps per preparar el partit”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa