Rosell: “M’hauria agradat que els presos polítics s’estimessin més”

L'expresident del Barça ha afirmat al diari 'Ara' que "cal revisar què vol dir 'Més que un Club', perquè el Barça és una associació privada"

Sandro Rosell ha tornat a oferir una entrevista als mitjans de comunicació després del seu alliberament. En una conversa amb el diari Ara l’expresident del Barça ha valorat la seva estada a la presó i ha valorat la situació actual del club blaugrana. Destaca la seva resposta pel que fa a la relació que tenien els presos polítics catalans entre ells durant la condemna, ja que Rosell afirma: “M’hauria agradat que s’estimessin més”

L’expresident del Barça ha tornat a insistir en la seva innocència i en la frustració que va patir per patir un empresonament injust. Tot i això, també assegura haver tret coses positives de la condemna: “He descobert uns valors diferents dels que ens van ensenyar i ens hem d’anar reciclant de mica en mica”. Rosell fins i tot ha reconegut haver “après a plorar” dins de la presó.

Amb una situació complicada al club del qual va ser president, l’empresari barceloní no ha desaprofitat l’ocasió per fer-ne la seva valoració. “Fa temps que penso que el model del Barça està en perill. Cal revisar què vol dir ‘Més que un Club’. El Barça és una associació privada i la prioritat és guanyar títols”, ha afirmat.

Més informació

Comentaris

  Hammer Juliol 4, 2020 8:09 pm
  Bobu.
  Ricard Juliol 4, 2020 10:30 pm
  Comenco a pensar que aquest noi es tòxic.
  Xurriaca Pallaresa Juliol 5, 2020 12:06 am
  Tant com tu vas demostrar estimar Catalunya, alian-te amb l´IBEX35, contra en Laporta?
  Soci Juliol 5, 2020 9:14 am
  Recordo, quan l'acció de responsabilitat, que va dir: "si no han fet res, no han de témer res". Això també forma part de la trista història.
  Rubens Juliol 5, 2020 6:42 pm
  Una persona amb aquest complexe d'inferioritat respecte Roures, Guardiola, Laporta.. I casualment aquells que tenen uns valors que aquest element tòxic mai tindrà : fermesa, lideratge, dignitat.. Llegir o escoltar Sandrusku és tot misèria, impostura i ressentiment

Nou comentari