Aquest cap de setmana, Sandro Rosell ha trencat el silenci i ha fet la seva primera entrevista en un mitjà de comunicació, Mundo Deportivo, des que va sortir de la presó ara fa aproximadament un any. L’expresident del Barça, que considera que si no hagués ostentat aquest càrrec, no hauria patit tot el que ha hagut de patir, s’ha mullat sobre la crisi institucional de Bartomeu i ha avisat tots els seus detractors: “En Barto és molt més fort del que la gent pensa”.

“Ja hi ha prou atacs externs per tenir debilitats internes, així que em sembla molt bé que el president elabori un equip per sentir-se còmode. Agradi o no, el Barça és una institució presidencialista”, ha afegit al respecte. Rosell també ha demanat que el guanyador de les eleccions que se celebraran al Camp Nou l’estiu del 2021 sigui “honest, independent d’interessos externs, futboler i apolític”, que “no representi els interessos mediàtics o econòmics que sempre han volgut controlar el club”.

A més, en la mateixa entrevista, que es pot llegir íntegrament en aquest enllaç, ha descartat tornar a lluitar per presidir el Barça. “Li vaig prometre a la meva mare que mentre estigués viva no em presentaria. I espero que visqui 150 anys. A més, s’ha de saber passar pàgina i no eternitzar-se als càrrecs”, ha justificat. Per últim, Rosell ha criticat els periodistes que l’han acusat de donar ordres a Bartomeu: “Si jo tingués influència, per exemple, hauria intentat que el meu amic Silvio Elias continués a la junta. I no ha estat així”.Més notícies

Rosell trenca el silenci: “Si no hagués estat president del Barça, no hauria anat a la presó”

Notícia: Rosell trenca el silenci: “Si no hagués estat president del Barça, no hauria anat a la presó”
Comparteix
L’exmàxim dirigent del club blaugrana trenca el silenci en una entrevista exclusiva a ‘Mundo Deportivo’
Notícia: Rosell trenca el silenci: “Si no hagués estat president del Barça, no hauria anat a la presó” - Mobile

Rosell recuperaria Neymar amb un contracte condicionat pel seu rendiment i comportament

Notícia: Rosell recuperaria Neymar amb un contracte condicionat pel seu rendiment i comportament
Comparteix
L'expresident del Barça, a més, també opina que "Ronaldinho va ser igual o millor que Messi durant dues temporades"
Notícia: Rosell recuperaria Neymar amb un contracte condicionat pel seu rendiment i comportament - Mobile

Nou comentari

Comparteix