Món Esport
Rosell nega “rotundament” haver intervingut en el trasplantament de fetge d’Abidal
  • CA

 

L’expresident del Barça Sandro Rosell “nega rotundament” haver intervingut en el trasplantament a l’exjugador Éric Abidal, després que es filtressin unes converses telefòniques entre ell i un interlocutor en què apuntaven que l’operació s’havia fet de manera il·legal. Rosell ha assegurat, a través d’un comunicat difós aquest dissabte, que en aquest procés no hi va intervenir “de cap manera” i ha afirmat que la trucada s’ha “tret de context” per tal d’atribuir-li coses que no va dir. En aquest sentit, ha explicat que aquestes filtracions són “interessades” i que pretenen “desviar l’atenció i afegir elements de confusió” cap a ell per “contaminar quan no queden arguments de pes per mantenir-lo a la presó”.

Aquest dimecres, El Confidencial va publicar un extracte de la conversa en què s’apuntava que s’havia adquirit l’òrgan il·legalment, una informació que ha estat negada pel mateix jugador, la seva fundació, el Barça i l’Hospital Clínic, centre on es va practicar la intervenció.

 

Davant d’aquestes informacions, Rosell ha dit que “tot el procés” del trasplantament “va ser un exemple de la qualitat excepcional de la medicina al nostre país“. “Tant les autoritats administratives com les mèdiques, com el Futbol Club Barcelona, van tenir una conducta impecable”, ha afegit. L’expresident del Barça ha afirmat que la trucada s’ha “tret de context” per tal d’atribuir-li coses que no va dir i ha explicat que qui les va dir “no tenia les dades, ni la intenció que es pretén donar”.

Rosell ha dit que la filtració telefònica “no té res a veure amb els fets” pels quals està sent investigat i pels quals continua en presó preventiva des de fa més d’un any. “Pertanyen a una peça separada secreta que ha estat arxivada“, ha detallat, tot assegurant que això “posa de manifest l’absoluta manca d’escrúpols de la persona o estaments de qui les ha filtrat”. L’expresident del Barça ha recordat que només l’Audiència Nacional, la fiscalia o els cossos policials han tingut accés a aquesta conversa, cosa que “suposa un delicte“, ha reblat. “Convertir una història d’exit en una notícia menyspreable, és fruit de filtracions interessades, i extemporànies que només qui les provoca sap bé què pretenen”, ha conclòs Rosell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa