Món Esport
Rosell justifica la seva peculiar opinió sobre la independència de Catalunya
  • CA

“Si hi hagués un referèndum per a la independència, votaria que sí. Però si guanyés el ‘sí’, me n’aniria de Catalunya. Si ho fes el ‘no’, em quedaria”. Aquesta va ser la resposta de Sandro Rosell a Jordi Évole quan li va preguntar per la seva ideologia política. L’expresident del Barça no va esplaiar-se massa en la seva opinió i va generar força desconcert. Aquest dilluns, en una entrevista a la Cadena SER, ha intentat justificar el seu punt de vista.

“Penso així per molts motius. En primer lloc, perquè és el sentiment que em va inculcar el meu pare. Em va criar així i jo votaria que sí. Marxaria immediatament si guanyés el ’sí’ per diversos motius: tenim una televisió que censura les persones, que no és lliure. No m’interessa viure en un país en què els seus mitjans de comunicació no són lliures. Tampoc quan la meitat de la població vol una cosa i l’altra part pensa el contrari. No vull que la meva opinió estigui per sobre de la de ningú. Catalunya no està preparada per a la independència. M’haurien d’explicar molt bé una altra recepta d’independència per acceptar-la”.

Rosell també s’ha mostrat molt crític amb TV3 i ha revelat que “aquest dissabte havia de promocionar-hi el llibre i m’han censurat una altra vegada”. “És increïble el que està passant. Van ignorar el meu cas els dos anys, com si no hagués existit. Qualsevol mitjà de comunicació públic hauria de fer un seguiment sobre l’empresonament d’un expresident del Barça. Quan vaig sortir de la presó vam fer un documental que TV3 va censurar. Va tallar minuts de l’espai, em va semblar horrible en un país democràtic. És molt greu”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: d'on no n'hi ha no en raja a juliol 14, 2020 | 13:28
    d'on no n'hi ha no en raja juliol 14, 2020 | 13:28
    aquest rosell és un titella del grupo godo, un personatge sense ofici ni benefici. Ara li toca anar en contra de la corporació catalana de mitjans. Però sobretot un mentider, un interessat, però ja sabem quin peu calça, per molt que intenti vendre fum
  2. Icona del comentari de: Àngel Drach a juliol 14, 2020 | 13:52
    Àngel Drach juliol 14, 2020 | 13:52
    Ja se'n pot anar. No sembla que hagi entès res!.
  3. Icona del comentari de: En un futur a juliol 14, 2020 | 15:02
    En un futur juliol 14, 2020 | 15:02
    Si Catalunya fos independent el govern seria democràtic i professional. Ho podria fer millor o pitjor, però no podria jugar al victimisme ni a la culpa és dels altres. Els dirigents serien gent amb formació, i la gent no toleraria impostors ni presidents fantasma.
  4. Icona del comentari de: UN QUE NO ES LLIURE a juliol 14, 2020 | 15:17
    UN QUE NO ES LLIURE juliol 14, 2020 | 15:17
    Em sembla molt be la teva opinio Sandro, pero el que no entenc, es per que no marxes d'Espanya, o es que a Espanya i ha una televisio lliure i que no censura?. "Menos lobos, caperucita" a tu el que et sap greu es que TV3 no et faci marketing "gratis".
  5. Icona del comentari de: Ramon A, a juliol 14, 2020 | 17:27
    Ramon A, juliol 14, 2020 | 17:27
    Botifler total

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa