Món Esport
Rosell acusa la policia d’introduir sobres amb diners a casa seva per incriminar-lo

“S’apropa a mi un dels policies i em diu que hem de comprovar el contingut d’un armari conjuntament. Fins llavors, tot el registre l’havien fet sense mi. No ho entenc, però li faig cas. El policia obre l’armari i va directament a un abric de la Marta i d’una de les butxaques extreu un sobre amb una inscripció que diu RT i 5K. Li dic que aquell sobre no és meu i ell em contesta que ha de ser de la meva dona. Li dic que no, que no és meu ni de la meva dona”.

Aquest és, segons ha revelat El Mundo, el testimoni de Sandro Rosell respecte a la investigació que va provocar que l’expresident del Barça estigués 22 mesos en presó preventiva abans de ser posat en llibertat per falta de proves que l’inculpessin. La versió de Rosell es pot llegir en el seu llibre, Una forta abraçada. Sis-cents quaranta-cinc dies i nits, que es publicarà el pròxim 23 de març i relatarà les seves vivències a una presó.

A banda d’acusar la policia d’introduir sobres amb diners a casa seva per incriminar-lo com es pot llegir en aquest fragment que ha publicat El Mundo, el diari en qüestió també assegura que Rosell es pregunta, en el llibre, si va ser empresonat per posar les quatre barres a la samarreta del Barça, per negar els drets televisius a l’administrador de Mediapro, Jaume Roures, o per fitxar Neymar Jr del Santos.Comentaris

 1. Icona del comentari de: Perquè no m'extranya? a març 03, 2020 | 12:42
  Perquè no m'extranya? març 03, 2020 | 12:42
  Que extrany que aquesta policia faci aquestes coses?
 2. Icona del comentari de: GC lo pagareis caro a març 03, 2020 | 14:36
  GC lo pagareis caro març 03, 2020 | 14:36
  A la policia espanyola se l’ha de portar davant de tribunals internacionals i tancar-los ja la paradeta per ser una colla de feixistes criminals. Ens hi possem?
 3. Icona del comentari de: Rocacorba a març 04, 2020 | 22:01
  Rocacorba març 04, 2020 | 22:01
  Ep ! No se, pro jo diria que el senyor Jaume Roures, es dels nostres, no ?.Crec que hi deu haver els transfons, d'alguna altre complicitat d'altes esferes. Tot se sap.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa