Món Esport
Rosell: “Lamela va prevaricar. I no ho va fer sola”

Sandro Rosell ha trencat el silenci a Mundo Deportivo pràcticament un any després de sortir de la presó. I no ha esquivat cap tema. S’ha mullat sobre la crisi institucional de Josep Maria Bartomeu, sobre el possible retorn de Neymar al Camp Nou i respecte als motius del seu empresonament, segons el seu parer indissociables amb la seva condició de president del Barça. Tampoc no ha evitat parlar, és clar, sobre el seu “escàndol judicial”. I no ha tingut cap mena de problema a opinar amb fermesa que “estic convençut que Lamela va prevaricar” i que “no ho va fer sola”.

“Tant els meus advocats com jo mateix, després de consultar-ho amb algun altre magistrat, estem convençuts que Lamela va prevaricar. No sabem per què, però ho va fer. I no ho va fer sola. Va tenir una inductora imprescindible, que va ser la fiscal. Lamela ha de depurar les seves responsabilitats després d’aquest escàndol judicial, encara que som conscients que els seus companys jutges la protegiran i serà difícil que la veritat surti a la llum”, ha declarat en la segona part de l’entrevista al mitjà de comunicació citat.

Rosell ha justificat la seva opinió amb l’ascens de la jutge com la fiscal del seu cas malgrat que va acabar sent declarat innocent. “Ambdues van ser sorprenentment ascendides després de la instrucció del meu cas i van abandonar l’Audiència Nacional. Els assumptes catalans que li han correspost a Lamela l’han col·locat al capdamunt de la magistratura”, ha sentenciat al respecte l’expresident del Barça, que a mode anecdòtic també ha revelat que es va espantar i “preocupar una mica” quan, “el primer dia, a la presó ens van donar preservatius i bosses amb vaselina”.Comentaris

 1. Icona del comentari de: jdlam a abril 20, 2020 | 15:32
  jdlam abril 20, 2020 | 15:32
  A les Españes, tot va així, endolls trifasics, etc.
 2. Icona del comentari de: PREMIATS a abril 20, 2020 | 17:13
  PREMIATS abril 20, 2020 | 17:13
  I què et penses que va fer amb els presos polítics? Tots els que han actuat contra Catalunya han pujat de càrrec. Segurament que ha estat tot treballat per a fonementar les acusacions i el "preu" s'ha fet a l'alça. Mira l'Ulled, el fiscal del cas Palau va deixar el ministeri públic per exercir de conseller de Justícia en la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea. és clar, a canvi de la seva llibertat va aconseguir que Millet declarés en contra de CDC encara que no hi
 3. Icona del comentari de: anselm a abril 20, 2020 | 17:48
  anselm abril 20, 2020 | 17:48
  jo ja hagués contractat un sicaris ... pim pam PUM
 4. Icona del comentari de: Ramon a abril 20, 2020 | 18:05
  Ramon abril 20, 2020 | 18:05
  Tota la meva solidaritat amb el president Pujol.
 5. Icona del comentari de: Wow a abril 20, 2020 | 20:18
  Wow abril 20, 2020 | 20:18
  Canya amb aquests desgraciats rosell, gracies a tu podem fer caura tots aquesta xusma d'espanyistan i el sej regim militar franquista.
 6. Icona del comentari de: Estrijol a abril 21, 2020 | 00:35
  Estrijol abril 21, 2020 | 00:35
  Del seu temps passat al CGPJ, en López Tena explica una anècdota. Un cop li va demanar si hi havien instruccions per anar sempre en contra de Catalunya i dels catalans. La resposta el va deixar glaçat: "Entre los que son nombrados para hacer lo que deben, y los que haceen lo que deben para ser nombrados, prácticamente no hay que dar instrucciones".
 7. Icona del comentari de: Teix a abril 21, 2020 | 07:39
  Teix abril 21, 2020 | 07:39
  Que Lamela va prevaricar i que no va poder prevaricar sola? Bé, és el seu ofici. I és l’ofici i la condició sine que non de (massa) Jutges i fiscals que han estat elegits directament o indirecta pels polítics: els del TC, els del CGPJ, els de l’AN ... Primer fan la bassa (la sentència) i després l’omplen de la seva pròpia merda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa