Ronaldo opina sobre la situació de Messi

L'exjugador del Barça i llegenda brasilera busca una solució per a la crisi blaugrana

L’exdavanter brasiler Ronaldo Nazario s’ha referit als dubtes que transcendeixen sobre Messi i el seu futur imminent al Barça, una sortida que no seria “la solució” per als problemes del quadre culer i que tampoc veu “probable”. “Messi és el referent de l’equip i jo si fos el Barcelona no el deixaria sortir en cap cas. Té una relació molt gran amb el club i no crec que deixi d’estar enamorat de l’equip”, ha dit el brasiler en una roda de premsa virtual organitzada pel Banc Santander, amb motiu de la final de la Lliga de Campions.

Ronaldo, Figo i Rui Costa han compartit una xerrada futbolística abans del duel entre Bayern de Munic i PSG a la recerca del títol continental a l’Estadi Da Luz de Lisboa. No obstant això, l’eliminació del Barça a les mans dels alemanys amb un sonor 2-8 i les notícies sobre el descontentament de Messi han acaparat la conversa, amb dos ex del Barça com Figo i Ronaldo.

Ni per part del club ni per part de l’argentí, Ronaldo ha confessat que no veu probable aquesta sortida. “És molt poc probable que Messi surti del Barça”, ha afirmat. El brasiler també ha donat una alternativa divertida a l’argentí si no té clar el seu futur. “Jo si fos Messi deixaria el Barcelona i vindria al Valladolid a jugar voluntàriament un anyet”, ha dit, entre riures, el president del club val·lisoletà.

En clau blaugrana, el mític davanter s’ha referit també a un Luís Suárez al qual sembla que se li està convidant a buscar un nou destí. “Continua sent un dels millors ‘9’ que hi ha, i té nivell per a molts anys”, ha afirmat. Sobre la final entre Bayern i PSG, Ronaldo, Figo i Rui Costa han coincidit a vaticinar un partit emocionant i de qualitat, que genera una alta expectativa, després d’“un format que ha deixat moltes sorpreses, com passa en els Mundials”.

Més informació

Nou comentari