Món Esport
Ronaldinho: “Barcelona i jo estarem units per sempre més”
  • CA

Ronaldinho ha trencat el silenci després de sortir de la presó pels seus problemes amb la justícia paraguaiana. Actualment en arrest domiciliari, l’exjugador del Barça ha concedit una entrevista a Mundo Deportivo en què ha expressat com s’ha sentit els últims mesos i ha agraït les mostres de suport que ha rebut des de pràcticament tots els indrets del món. També de Barcelona, una ciutat amb qui ell estarà unit “per sempre”.

“Barcelona sempre em tracta amb molta estima i respecte. Agraeixo de tot cor els missatges i l’amor que he rebut. Definitivament, Barcelona i jo estarem units per sempre més. Sempre serà la meva segona ciutat. És el club més increïble i la seva afició viu en el lloc més profund del meu cor”, ha explicat al mitjà de comunicació especialitzat en informació del Barça, diversos excompanys del qual li han donat suport els últims mesos: “Em coneixen bé i saben que no ha estat un moment fàcil. Les seves paraules han estat importants per sortir d’aquesta tempesta”.

Sobre la seva etapa al Camp Nou, Ronaldinho no s’ha pogut quedar amb un moment en particular, ja que “tot va ser molt bonic en la meva història amb el Barça”. “Van ser molts títols i partits màgics, records inesborrables”, ha afegit. Per últim, i en relació amb el seu dia a dia a l’Hotel Palmaroga, on està arrestat a l’espera que el seu cas s’esclareixi, ha apuntat que el tracte que rep és “excel·lent” i que el personal l’ajuda “a passar-ho tot plegat de la forma més amena possible”. “Han estat seixanta dies llargs. Crec que ha estat una experiència complicada que recordarem sempre”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa